Το Six Flags Great Adventure Resort ανακοινώνει το άνοιγμα του Savannah Sunset Resort and Spa

Category: Νέα | 0
Το Six Flags Great Adventure Resort ανακοινώνει το άνοιγμα του Savannah Sunset Resort and Spa
Το Six Flags Great Adventure Resort ανακοινώνει το άνοιγμα του Savannah Sunset Resort and Spa

Το Six Flags Great Adventure Resort αποκάλυψε τα σχέδια για μια νέα προσθήκη στην ιδιοκτησία του, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της την άνοιξη του 2024.

Με την ονομασία Savannah Sunset Resort and Spa, αυτή η πολυτελής εμπειρία glamping υπόσχεται μια εξωφρενική διαμονή μέσα στα όρια του διάσημου θεματικού πάρκου του Νιου Τζέρσεϊ.

Το θέρετρο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να υποδεχτεί τους επισκέπτες στις 14 Ιουνίου, βρίσκεται στην καρδιά του Six Flags Wild Safari, έκτασης 350 στρεμμάτων, με μια ποικιλία από πάνω από 1.200 ζώα από έξι ηπείρους.

Πολυτελή καταλύματα και εμπειρίες σας περιμένουν

Το Savannah Sunset Resort and Spa προσφέρει 20 πολυτελείς σουίτες glamping, καθεμία από τις οποίες μπορεί να φιλοξενήσει έξι άτομα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν VIP γεύματα, να απολαύσουν την υπέροχη πανοραμική θέα και να χαλαρώσουν με υπηρεσίες σπα, περιτριγυρισμένοι από τη φυσική ομορφιά του τοπίου του σαφάρι.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης χώρους εκδηλώσεων, κάρτες πολλαπλών πάρκων και για τα τρία θεματικά πάρκα Six Flags Great Adventure, καθώς και θεματικές εμπειρίες, συμπεριλαμβανομένων οικείων συναντήσεων με ζώα.

Ο Brian Bacica, πρόεδρος της Six Flags Great Adventure, ανυπομονεί για το επερχόμενο λανσάρισμα, δηλώνοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε τους επισκέπτες αυτή την άνοιξη στο Savannah Sunset Resort and Spa, όπου η χλιδή συναντά την ανοιχτή Σαβάνα στην καρδιά του Νιου Τζέρσεϊ”.

Μια επένδυση ψυχαγωγίας με ποικίλες προσφορές

Εκτός από το Savannah Sunset Resort and Spa, το θεματικό πάρκο θα παρουσιάσει το 15ο τρενάκι του, το THE FLASH: Vertical Velocity, και θα κάνει το ντεμπούτο του στο Splash Island, μια νέα οικογενειακή περιοχή στο Hurricane Harbor.

Επιπλέον, η περιπέτεια Safari Off Road Adventure θα επιστρέψει, συμπληρωμένη από σύγχρονες αναβαθμίσεις κλασικών διαδρομών, όπως το Log Flume και το Big Wheel.

Μια μοναδική, διασκεδαστική περιπέτεια που προσκαλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Η εισαγωγή του Savannah Sunset Resort and Spa αποτελεί ορόσημο για το Six Flags Great Adventure Resort, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα μοναδικό μείγμα πολυτέλειας και περιπέτειας μέσα στο μαγευτικό σκηνικό του Wild Safari.

Οι αλλοδαποί ταξιδιώτες από χώρες VWP που σχεδιάζουν να επισκεφθούν το Six Flags Great Adventure Resort μπορούν να εξασφαλίσουν μια ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία, λαμβάνοντας άδεια ESTA πριν από το ταξίδι τους.

Η ESTA είναι σημαντική για την απροβλημάτιστη είσοδο στις ΗΠΑ, είτε για οικογενειακές περιπέτειες, είτε για χαλάρωση στο Savannah Sunset Resort and Spa, είτε για να απολαύσετε τα θεματικά πάρκα.