Καταβλητέα τέλη

Τυχόν αμοιβές που καταβάλλονται στην esta-america.com είναι για την παροχή της/των Υπηρεσίας/ων που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα μας. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι χρεώσεις αναφέρονται σε λίρες Αγγλίας (GBP) ή δολάρια ΗΠΑ (USD). Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των τελών και των εφαρμοστέων φόρων που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας μία από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής μας.

Οι αμοιβές μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν άλλα έξοδα που αποτελούν μέρος της διαδικασίας μετανάστευσης ή της αίτησης θεώρησης, όπως τα τέλη κατάθεσης αίτησης θεώρησης, τα έξοδα διαμονής στην κυβέρνηση, οι ιατρικοί και αστυνομικοί έλεγχοι, η μετάφραση εγγράφων κ.λπ. Στο πλαίσιο της/των υπηρεσίας/ων που παρέχεται/ονται στον Πελάτη, ο Πελάτης θα λάβει μια κατά προσέγγιση ένδειξη των αμοιβών που αποτελούν μέρος της διαδικασίας, καθώς και διευκρινίσεις σχετικά με το πότε οφείλονται αυτές οι δαπάνες.

Ο Πελάτης συμφωνεί ότι όλες οι αμοιβές για τις υπηρεσίες θεωρούνται ότι έχουν καταβληθεί μόλις καταβληθούν και υπόκεινται στους όρους τερματισμού της υπηρεσίας και της πολιτικής επιστροφής χρημάτων που περιγράφονται στην παρούσα Συμφωνία,

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Από τη στιγμή της πληρωμής, ο Πελάτης θεωρείται ότι έχει προσλάβει τις Υπηρεσίες της esta-america.com. Η Υπηρεσία μας είναι οι επαγγελματικές συμβουλές και η τεχνογνωσία μας. Από τη στιγμή που η Υπηρεσία έχει παρασχεθεί στον Πελάτη, δεν μπορεί να επιστραφεί, ανεξάρτητα από το αν ο Πελάτης άλλαξε γνώμη ή δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων παραμένουν αυστηρά στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης και θα είναι μειωμένες κατά ένα τραπεζικό και διοικητικό τέλος ύψους 29 δολαρίων ΗΠΑ ή 15% της αρχικής πληρωμής του πελάτη (όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο).

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του Πελάτη. Εάν αυτή η κάρτα δεν είναι πλέον έγκυρη, ο Πελάτης θα είναι υπεύθυνος να προβεί σε διευθετήσεις με την τράπεζα ή τον πιστωτικό του φορέα για τη μεταφορά των χρημάτων.