Καλώς ήρθατε στο esta-america.com (esta-america.com). Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στον ιστότοπο, ανεξάρτητα από τον τρόπο ή τον τόπο πρόσβασης στον ιστότοπο.

Η πρόσβαση στις ιστοσελίδες της esta-america.com και η αγορά οποιασδήποτε υπηρεσίας/ων από την esta-america.com εξαρτάται από την ανάγνωση και αποδοχή όλων των όρων και προϋποθέσεων που περιέχονται και συνδέονται με τους Όρους Χρήσης, τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου, όπως ισχύουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές κατά την αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της esta-america.com.

Όροι χρήσης

Ορισμένοι όροι
“Πελάτης” ή “εσείς” ή “δικό σας” ή “δικό τους” ή “δικό του/της” σημαίνει το άτομο που επισκέπτεται αυτόν τον Ιστότοπο.
“esta-america.com” ή “esta-america.com” ή “εμείς” ή “μας” σημαίνει την esta-america.com ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές μας εταιρείες.
“Προφίλ”: οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Πελάτη σχετικά με τον Πελάτη και, κατά περίπτωση, σχετικά με την οικογένεια του Πελάτη.
“Υπηρεσία” σημαίνει τις υπηρεσίες που παρέχονται από την esta-america.com. Μια λεπτομερής περιγραφή του τι περιλαμβάνεται στην Υπηρεσία σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα esta-america.com.
“Όροι” σημαίνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
Ως “εργάσιμη ημέρα” νοείται η ημέρα κατά την οποία οι τράπεζες είναι ανοικτές για εργασίες στη Μελβούρνη του Ηνωμένου Βασιλείου.
“Ιστοσελίδα” σημαίνει esta-america.com

Απόρρητο

Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου – https://esta-america.com/privacy, η οποία διέπει επίσης την επίσκεψή σας στο esta-america.com, για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

Άδεια χρήσης και πρόσβαση στον ιστότοπο

Η esta-america.com σας χορηγεί περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου και δεν επιτρέπεται να τον κατεβάσετε (εκτός από την προσωρινή αποθήκευση σελίδων) ή να τον τροποποιήσετε, ή οποιοδήποτε τμήμα του, παρά μόνο με τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της esta-america.com. Αυτή η άδεια δεν περιλαμβάνει οποιαδήποτε μεταπώληση ή εμπορική χρήση αυτής της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της, οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων προϊόντων, περιγραφών ή τιμών, οποιαδήποτε παράγωγη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της, οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμού προς όφελος άλλου εμπόρου ή οποιαδήποτε χρήση εξόρυξης δεδομένων, ρομπότ ή παρόμοιων εργαλείων συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Αυτός ο δικτυακός τόπος ή οποιοδήποτε τμήμα αυτού του δικτυακού τόπου δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί, να επισκεφθεί ή να αξιοποιηθεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση της esta-america.com. Δεν μπορείτε να πλαισιώσετε ή να χρησιμοποιήσετε τεχνικές πλαισίωσης για να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλες πληροφορίες ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδων ή μορφής) της esta-america.com χωρίς ρητή γραπτή συγκατάθεση. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε μετα-ετικέτες ή οποιοδήποτε άλλο “κρυφό κείμενο” που χρησιμοποιεί το όνομα ή τα εμπορικά μας σήματα χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση τερματίζει την άδεια ή την άδεια που χορηγείται από την esta-america.com. Σας παρέχεται ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσετε έναν υπερσύνδεσμο προς την αρχική σελίδα της ιστοσελίδας μας, εφόσον ο σύνδεσμος δεν απεικονίζει την esta-america.com, τις θυγατρικές της ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους με ψευδή, παραπλανητικό, υποτιμητικό ή άλλως προσβλητικό τρόπο. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε λογότυπο της esta-america.com ή άλλο γραφικό ή εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας ως μέρος του συνδέσμου χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, κλιπ ήχου, ψηφιακές λήψεις, συλλογές δεδομένων και λογισμικό, αποτελεί ιδιοκτησία της esta-america.com ή των προμηθευτών περιεχομένου της και προστατεύεται από τους νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου και τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων. Η συλλογή όλου του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί αποκλειστική ιδιοκτησία της esta-america.com και προστατεύεται από τους νόμους που ισχύουν στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Όλο το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτόν τον ιστότοπο αποτελεί ιδιοκτησία της esta-america.com ή των προμηθευτών λογισμικού της και προστατεύεται από τοπικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Αποποίηση εγγυήσεων και περιορισμός ευθύνης
Η παρούσα ιστοσελίδα παρέχεται από την esta-america.com σε μια “όπως είναι” και “όπως είναι διαθέσιμη” βάση. Η esta-america.com ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ρητή ή σιωπηρή, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΊΤΕ ΡΗΤΆ ΌΤΙ Η ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΌΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΎ ΤΌΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΉ ΣΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΉ ΕΥΘΎΝΗ.

Στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, η esta-america.com αποποιείται κάθε εγγύηση. Η esta-america.com ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΤΕΣ ΤΗΣ Ή ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ esta-america.com ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΙΟΥΣ Ή ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. Η esta-america.com ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΘΥΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΑΜΕΣΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΝ, ΕΜΠΕΙΡΙΚΩΝ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ.

Στο βαθμό που η ευθύνη δεν μπορεί να αποκλειστεί, η ευθύνη της esta-america.com, των διευθυντών, στελεχών, υπαλλήλων και συμβούλων της περιορίζεται στο κόστος της υπηρεσίας που παρέχει η esta-america.com στον Πελάτη.
Στο μέγιστο δυνατό βαθμό από το νόμο, ο Πελάτης πρέπει να αποζημιώσει και να απαλλάξει την esta-america.com, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους πράκτορες και τις συνδεδεμένες εταιρείες (Αποζημιωθέντα Πρόσωπα) από όλες τις Ευθύνες (συμπεριλαμβανομένων των νομικών εξόδων σε πλήρη αποζημίωση) που προκύπτουν από το Αποζημιωμένο Πρόσωπο σε σχέση με την παροχή της Υπηρεσίας από την esta-america.com, εκτός από την Ευθύνη που προκύπτει από αμέλεια ή αθέτηση οποιουδήποτε από τα Αποζημιωθέντα Πρόσωπα.

Επικοινωνίες

Όταν ο Πελάτης επισκέπτεται την ιστοσελίδα esta-america.com, στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εμάς, ο Πελάτης συναινεί να επικοινωνεί μαζί μας ηλεκτρονικά και συμφωνεί ότι όλες αυτές οι επικοινωνίες (συμπεριλαμβανομένων συμφωνιών, ειδοποιήσεων, γνωστοποιήσεων κ.λπ.) ικανοποιούν όλες τις νομικές απαιτήσεις να είναι γραπτές.

Θα επικοινωνούμε με τον Πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν ο Πελάτης δεν απαντήσει σε οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με την παροχή της Υπηρεσίας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, θα προετοιμάσουμε την Υπηρεσία με βάση τις πληροφορίες που έχει προηγουμένως παράσχει ο Πελάτης.

Η esta-america.com διατηρεί το δικαίωμα να μην απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα. Η esta-america.com δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή συμβουλών μετανάστευσης που προκύπτουν από την επιλογή του Πελάτη να διαγράψει τα στοιχεία του.

Αξιολόγηση επιλεξιμότητας θεωρήσεων

Η Αξιολόγηση επιλεξιμότητας θεωρήσεων είναι ένα δωρεάν ερωτηματολόγιο που συμπληρώνεται στον ιστότοπό μας. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στον Πελάτη μια προκαταρκτική αξιολόγηση της ικανότητάς του να πληροί τα κριτήρια θεωρήσεων για τον επιλεγμένο τύπο θεώρησης/άδειας του Πελάτη.

Πληροφορίες που παρέχονται από τον πελάτη

Η esta-america.com θα χρησιμοποιεί και θα βασίζεται στις πληροφορίες που παρέχονται από τον Πελάτη κατά την παροχή της Υπηρεσίας. Η esta-america.com δεν θα ελέγξει ανεξάρτητα ούτε θα αναλάβει την ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα αυτών των πληροφοριών. Κατά συνέπεια, οι πληροφορίες που παρέχει ο Πελάτης πρέπει να είναι σωστές, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας γέννησης, των προσόντων και του ιστορικού εργασίας, των στοιχείων επικοινωνίας κ.λπ. Εάν οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Πελάτη δεν είναι σωστές, η Υπηρεσία ενδέχεται να μην είναι ακριβής.

Οι συμβουλές που παρέχονται στον πελάτη δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από τρίτους, καθώς κάθε περίπτωση διαφέρει ανάλογα με τις ιδιαίτερες συνθήκες του αιτούντος και της οικογένειάς του. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση παραβίαση των όρων μας για τα Πνευματικά Δικαιώματα, όπως ορίζονται παραπάνω.

Παροχή υπηρεσιών

Μετά την πληρωμή, θα προσπαθήσουμε να παραδώσουμε την Υπηρεσία στον Πελάτη εντός του χρονικού πλαισίου που προβλέπεται στην περιγραφή της Υπηρεσίας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό μπορεί να διαρκέσει περισσότερο, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προφίλ του πελάτη και τα ανεξέλεγκτα χρονοδιαγράμματα της αρμόδιας κυβέρνησης ή πρεσβείας.

Η Υπηρεσία λαμβάνει επίσης υπόψη την ισχύουσα και δημόσια διαθέσιμη μεταναστευτική νομοθεσία και πολιτικές. Η esta-america.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για τυχόν ανακρίβειες που προκύπτουν από αλλαγές στην εν λόγω νομοθεσία και πολιτική, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο κοινό κατά τη στιγμή της παροχής της υπηρεσίας ή οι οποίες ενδέχεται να προκύψουν μετά την παροχή της υπηρεσίας στον πελάτη.
Ο Πελάτης ενθαρρύνεται να ζητήσει πρόσθετη καθοδήγηση από έναν από τους Δικηγόρους Μετανάστευσης των ΗΠΑ ή/και να κάνει ανεξάρτητες έρευνες πριν βασιστεί στις πληροφορίες που παρέχονται στο πλαίσιο της Υπηρεσίας.

Το esta-america.com δεν μπορεί να προσφέρει φορολογικές, επιχειρηματικές, εκπαιδευτικές ή επενδυτικές συμβουλές. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από τους υπαλλήλους μας για θέματα που δεν σχετίζονται με τη μετανάστευση θα πρέπει να ερμηνεύεται μόνο ως γενική πληροφόρηση και ο πελάτης θα πρέπει να λαμβάνει επαγγελματική συμβουλή σχετικά με τα θέματα αυτά.

Τύποι υπηρεσιών

Η esta-america.com προσφέρει μια επιλογή υπηρεσιών που ποικίλλουν ανάλογα με τη χώρα για την οποία ο πελάτης επιθυμεί να αποκτήσει βίζα. Οι υπηρεσίες τυπικά μπορεί να περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλών, διαβουλεύσεων, την υποβολή αιτήσεων θεώρησης, την επανεξέταση αιτήσεων θεώρησης, τον προγραμματισμό πρεσβειών και τη βοήθεια σε συνεντεύξεις. Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους, ο Πελάτης επιτρέπει στην esta-america.com να τον βοηθήσει με την αίτηση θεώρησης του Πελάτη. Ο Πελάτης συμφωνεί επίσης να μην θεωρήσει την esta-america.com υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις στην επεξεργασία της αίτησης βίζας του Πελάτη ούτε να θεωρήσει την esta-america.com υπεύθυνη για τυχόν τέλη αναβολής, τέλη ακύρωσης ή άλλα πρόστιμα ή τέλη από διαμονή, μεταφορές, αναψυχή ή άλλες ρυθμίσεις, που σχετίζονται ή εξαρτώνται από τα ταξιδιωτικά σχέδια του Πελάτη.

Διαβουλεύσεις πρόσωπο με πρόσωπο και τηλεφωνικές διαβουλεύσεις

Ο πελάτης πρέπει να κλείσει την ημερομηνία και την ώρα της διαβούλευσης επικοινωνώντας με ένα από τα γραφεία μας και μιλώντας με έναν σύμβουλο εξυπηρέτησης πελατών.
Οποιαδήποτε προπληρωμένη αμοιβή θα καταπίπτει εάν ο Πελάτης δεν επικοινωνήσει με το γραφείο μας κατά την κλεισμένη ώρα διαβούλευσης και δεν δώσει τουλάχιστον είκοσι τέσσερις (24) ώρες ειδοποίηση ακύρωσης. Εάν ο Πελάτης χρειάζεται να ακυρώσει ή να αναβάλει τον προγραμματισμό της διαβούλευσης, ο Πελάτης μπορεί να ειδοποιήσει τηλεφωνικά εντός της καθορισμένης προθεσμίας των 24 ωρών.

Καθώς η τηλεφωνική διαβούλευση με τον πελάτη είναι μια μοναδική αποκλειστική δέσμευση, δεν θα παρέχονται περαιτέρω συμβουλές κατά την ολοκλήρωσή της. Οποιεσδήποτε περαιτέρω διαβουλεύσεις, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με έναν δικηγόρο μετανάστευσης των ΗΠΑ δεν καλύπτονται από την αμοιβή της τηλεφωνικής διαβούλευσης με τον πελάτη. Εάν είναι επιθυμητή ή/και απαιτείται περαιτέρω διαβούλευση, ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει να αγοράσει πρόσθετη τηλεφωνική διαβούλευση ή άλλη υπηρεσία.

Ορισμένες υπηρεσίες από την esta-america.com περιλαμβάνουν μια δωρεάν διαβούλευση.

Όλοι οι πελάτες πρέπει να τηλεφωνούν στο γραφείο μας την καθορισμένη ώρα.
Εάν ο Πελάτης έχει ήδη πληρώσει για την τηλεφωνική διαβούλευση και στη συνέχεια επιλέξει να διακόψει τη δέσμευση για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να ενημερώσει όπως ορίζεται παραπάνω, δεν θα υπάρχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.

Εγγύηση θεώρησης ή απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης

Δεν ανήκουμε σε καμία κυβέρνηση. Είμαστε μια ιδιωτική εταιρεία και δεν έχουμε την εξουσία να χορηγήσουμε σε έναν Πελάτη θεώρηση ή απαλλαγή από την υποχρέωση θεώρησης οποιουδήποτε είδους. Μπορούμε μόνο να βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε τους ανθρώπους που θέλουν να μεταναστεύσουν ή να ταξιδέψουν στη χώρα που έχουν επιλέξει. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η τελική απόφαση σχετικά με όλες τις αιτήσεις θεώρησης ή απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης εναπόκειται στην αρμόδια κυβερνητική υπηρεσία κάθε χώρας. Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους, ο Πελάτης αναγνωρίζει ότι η πληρωμή για τις Υπηρεσίες μας δεν αποτελεί εγγύηση για την απόκτηση θεώρησης ή απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης.

Καταβλητέα τέλη

Τυχόν αμοιβές που καταβάλλονται στην esta-america.com είναι για την παροχή της/των Υπηρεσίας/ων που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα μας. Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, όλες οι χρεώσεις αναφέρονται σε λίρες Αγγλίας (GBP) ή δολάρια ΗΠΑ (USD). Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την πληρωμή όλων των τελών και των εφαρμοστέων φόρων που σχετίζονται με τις Υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας μία από τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής μας.

Οι αμοιβές μας ΔΕΝ περιλαμβάνουν άλλα έξοδα που αποτελούν μέρος της διαδικασίας μετανάστευσης ή της αίτησης θεώρησης, όπως τα τέλη κατάθεσης αίτησης θεώρησης, τα έξοδα διαμονής στην κυβέρνηση, οι ιατρικοί και αστυνομικοί έλεγχοι, η μετάφραση εγγράφων κ.λπ. Στο πλαίσιο της/των υπηρεσίας/ων που παρέχεται/ονται στον Πελάτη, ο Πελάτης θα λάβει μια κατά προσέγγιση ένδειξη των αμοιβών που αποτελούν μέρος της διαδικασίας, καθώς και διευκρινίσεις σχετικά με το πότε οφείλονται αυτές οι δαπάνες.

Ο Πελάτης συμφωνεί ότι όλες οι αμοιβές για τις υπηρεσίες θεωρούνται ότι έχουν καταβληθεί μόλις καταβληθούν και υπόκεινται στους όρους τερματισμού της υπηρεσίας και της πολιτικής επιστροφής χρημάτων που περιγράφονται στην παρούσα Συμφωνία,

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Από τη στιγμή της πληρωμής, ο Πελάτης θεωρείται ότι έχει προσλάβει τις Υπηρεσίες της esta-america.com. Η Υπηρεσία μας είναι οι επαγγελματικές συμβουλές και η τεχνογνωσία μας. Από τη στιγμή που η Υπηρεσία έχει παρασχεθεί στον Πελάτη, δεν μπορεί να επιστραφεί, ανεξάρτητα από το αν ο Πελάτης άλλαξε γνώμη ή δεν επιθυμεί πλέον να χρησιμοποιήσει τις Υπηρεσίες.

Όλες οι επιστροφές χρημάτων παραμένουν αυστηρά στη διακριτική ευχέρεια της διοίκησης και θα είναι μειωμένες κατά ένα τραπεζικό και διοικητικό τέλος ύψους 29 δολαρίων ΗΠΑ ή 15% της αρχικής πληρωμής του πελάτη (όποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερο).

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων από πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα θα επιστραφούν στην πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή του Πελάτη. Εάν αυτή η κάρτα δεν είναι πλέον έγκυρη, ο Πελάτης θα είναι υπεύθυνος να προβεί σε διευθετήσεις με την τράπεζα ή τον πιστωτικό του φορέα για τη μεταφορά των χρημάτων.

Τερματισμός της υπηρεσίας

Η esta-america.com διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα Συμφωνία ανά πάσα στιγμή. Ο τερματισμός περιλαμβάνει την ακύρωση της εγγραφής του Πελάτη ή της δυνατότητάς του να έχει πλήρη ή μερική πρόσβαση σε αυτόν τον Ιστότοπο ή/και σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία που παρέχεται στον Πελάτη από εμάς.

Η esta-america.com διατηρεί το δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα Συμφωνία για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε αθέμιτης χρήσης της παρούσας Ιστοσελίδας, της παροχής ψευδών ή παραπλανητικών πληροφοριών ή της μη συμμόρφωσης του Πελάτη με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Εσωτερική διαδικασία παραπόνων

Η esta-america.com δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Η διαδικασία χειρισμού παραπόνων έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι οι ανησυχίες των πελατών αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και αντιμετωπίζονται άμεσα και δίκαια. Σε πολλές περιπτώσεις, έχουμε διαπιστώσει ότι ο σύμβουλος του Πελάτη θα είναι σε θέση να βοηθήσει στην επίλυση των ανησυχιών του Πελάτη.

Όλα τα παράπονα πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως χρησιμοποιώντας το έντυπο ανατροφοδότησης πελατών, το οποίο είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση https://esta-america.com/contact. Όλα τα εν λόγω γραπτά παράπονα θα αναγνωρίζονται εγγράφως. Μετά την παραλαβή της καταγγελίας, ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει με τον Πελάτη εντός των επόμενων 3 εργάσιμων ημερών για να επιβεβαιώσει την παραλαβή. Θα διεξαχθεί λεπτομερής εξέταση και θα δοθεί απάντηση στον πελάτη εντός 10-15 ημερών. Όλοι οι πελάτες θα λάβουν γραπτή ειδοποίηση για κάθε έρευνα που θα διεξαχθεί και για την επίλυση που θα επιτευχθεί.
Η δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας είναι γνήσια.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Οι όροι της συμφωνίας διέπονται από τους νόμους της Αγγλίας. Τα δικαστήρια της Αγγλίας έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία για την επίλυση τυχόν διαφορών (συμπεριλαμβανομένων των αξιώσεων συμψηφισμού και ανταπαιτήσεων) σε σχέση με την παρούσα συμφωνία.

Γενικά

Κανένα πρόσωπο δεν έχει εξουσιοδοτηθεί να παρέχει οποιεσδήποτε δηλώσεις εκ μέρους της esta-america.com σχετικά με το αντικείμενο ή τους όρους των παρόντων Όρων.

Οι επικεφαλίδες στους παρόντες Όρους είναι μόνο για λόγους ευκολίας και δεν επηρεάζουν την ερμηνεία των παρόντων Όρων.

Η esta-america.com μπορεί να τροποποιήσει οποτεδήποτε οποιονδήποτε από τους παρόντες Όρους και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία, και η μετέπειτα χρήση της Ιστοσελίδας από τον Πελάτη θα διέπεται από τους τροποποιημένους Όρους.

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις διατάξεις των παρόντων Όρων είναι ή θα καταστεί άκυρη, παράνομη ή μη εκτελεστή, οι υπόλοιπες θα παραμείνουν ανεπηρέαστες.
Σύνδεσμοι

Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Λάβετε υπόψη ότι εμείς, η esta-america.com, δεν είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια ή τις πρακτικές απορρήτου άλλων τέτοιων ιστότοπων. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να γνωρίζουν ότι όταν εγκαταλείπουν τον ιστότοπό μας, θα πρέπει να διαβάζουν τις δηλώσεις απορρήτου κάθε ιστότοπου που συλλέγει αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες. Η παρούσα δήλωση απορρήτου ισχύει αποκλειστικά για τις πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτόν τον ιστότοπο.