ESTA Σχετικά με εμάς

ESTA America – Κορυφαίοι ειδικοί σε θέματα βίζας ΗΠΑ

Είμαστε μια εταιρεία που επικεντρώνεται στις θεωρήσεις των ΗΠΑ και τη μετανάστευση. Διαθέτουμε ένα προσωπικό πολύγλωσσων δικηγόρων/δικηγόρων, βοηθών και βοηθών είναι έμπειροι και ιδιαίτερα επιτυχημένοι στην επίλυση ενός ευρέος φάσματος λύσεων θεώρησης και μετανάστευσης, όπως αιτήσεις για εργασία και οικογενειακές αιτήσεις, απαλλαγές από το εθνικό συμφέρον, επιχειρηματικές και επενδυτικές θεωρήσεις. Οι πελάτες μας βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Η δέσμευσή μας απέναντί σας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για εταιρικούς πελάτες, νεοσύστατες επιχειρήσεις ή ιδιώτες.

Η ομάδα μας είναι καλά εκπαιδευμένη σε όλες τις πτυχές της υποβολής και επεξεργασίας αιτήσεων θεώρησης, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών, επιχειρηματικών, ιατρικών, επενδυτικών, επιχειρηματικών και εργασιακών θεωρήσεων. Η ομάδα μας έχει εκτεταμένη εμπειρία στη συνεργασία με πελάτες με ποικίλα αιτήματα θεώρησης. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να σας βοηθήσει.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την ESTA America;

Η ESTA America έχει θετικές κριτικές για το έργο μας στην εξασφάλιση θεωρήσεων των ΗΠΑ για τους πελάτες μας. Είμαστε επίσης υπερήφανοι που αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη και κάθε εφαρμογή ως ξεχωριστή ειδικότητα. Διαθέτουμε ξεχωριστές ομάδες που διαχειρίζονται τις τουριστικές, επιχειρηματικές και εργασιακές θεωρήσεις, καθώς και ξεχωριστές ομάδες που βοηθούν με τις θεωρήσεις επιχειρηματιών και επενδυτών. Διασφαλίζουμε ότι οι εργασίες μας αναλαμβάνονται από τους ειδικούς μας με την κατάλληλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Πιστεύουμε ότι αυτό μας καθιστά έναν από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών αίτησης θεώρησης για τις ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι πρέπει να κάνω στη συνέχεια;

Παρακαλείστε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε την καθοδήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι διαφορετικές υπηρεσίες μας για επιχειρήσεις και ιδιώτες περιγράφονται λεπτομερώς στη σελίδα υπηρεσιών. Όταν αποφασίσετε ότι είναι καλύτερο να μιλήσετε μαζί μας, θα πρέπει απλώς να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα ερωτημάτων προτεραιότητας ανά πάσα στιγμή, ημέρα ή νύχτα. Προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα ερωτήματα εντός 12 ωρών ή λιγότερο.

Επιλογές αίτησης βίζας

Ένας από τους ειδικούς μας μπορεί στη συνέχεια να σας συμβουλεύσει σχετικά με μία από τις ακόλουθες επιλογές:

      1. Μπορούμε να σας δώσουμε μια τιμή για την υπηρεσία αίτησης θεώρησης- ή
      2. Σας συμβουλεύουμε να προσέλθετε για μια διαβούλευση με καθορισμένη αμοιβή, η οποία διαρκεί μεταξύ 20 και 30 λεπτών (45 λίρες, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) με έναν από τους ειδικούς μας. Εάν αποφασίσετε να αναλάβετε μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία αίτησης θεώρησης μαζί μας, τότε θα σας επιστρέψουμε το κόστος της πάγιας αμοιβής.
      3. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία επανεξέτασης αιτήσεων, όπου οι αιτούντες που έχουν προετοιμάσει οι ίδιοι τις υποθέσεις τους για να τις υποβάλουν στην αρμόδια πρεσβεία των ΗΠΑ μπορούν να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλές για να ελέγξουν την ουσία της υπόθεσής τους και να βεβαιωθούν ότι έχουν ακολουθηθεί όλες οι σωστές διαδικασίες. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας ανέρχεται σε 99 λίρες Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
      4. Τέλος, για όσους επιθυμούν μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία, προσφέρουμε μια πλήρως υποβοηθούμενη υπηρεσία υποβολής αίτησης για 299 λίρες Αγγλίας, η οποία εξασφαλίζει ότι η αίτησή σας προετοιμάζεται από ειδικούς και υποβάλλεται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και φροντίδα.

    Το ήθος μας – Συμβουλές και υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας

Πιστεύουμε ότι οι πάροχοι υπηρεσιών υποβολής αιτήσεων θεώρησης πρέπει πάντα να λειτουργούν με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα. Πιστεύουμε ότι πολλές υπηρεσίες υποβολής αιτήσεων θεώρησης έχουν απογοητεύσει τους πελάτες και δεν έχουν εργαστεί προς το συμφέρον του πελάτη τους. Στόχος μας είναι να είμαστε διαφορετικοί.

Οι ειδικοί μας στην υποβολή αιτήσεων θεώρησης για τις ΗΠΑ έχουν πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών πρώτης κατηγορίας. Είμαστε υπερήφανοι για τη φήμη μας ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες υποβολής αιτήσεων θεώρησης για τις ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Σας εγγυόμαστε ότι θα σας παρέχουμε πάντα συμβουλές που είναι ειλικρινείς, αποτελεσματικές και σαφείς.