Τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά hotspots μετά το lockdown

Category: ESTA Social Media | 0
Μια εικόνα επικεφαλίδας που εισάγει δημοφιλή ταξιδιωτικά hotspots

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο τα ταξίδια έχουν περιοριστεί ευρέως σε όλο τον κόσμο, με χώρες να κλείνουν τα σύνορά τους στους επισκέπτες και τους κατοίκους να κλειδώνονται στα σπίτια τους. Οι επιπτώσεις αυτού του γεγονότος ήταν δραματικές για τα ταξίδια και τις χώρες που εξαρτώνται από τον τουρισμό.

Με χρόνο για να αναζητήσετε μακρινά θέρετρα και πολλούς να ονειρεύονται τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους, η ευπρόσδεκτη άρση των περιορισμών σημαίνει ότι τα ταξίδια επανέρχονται στην ατζέντα και μπορούμε να αρχίσουμε να ικανοποιούμε τη φαγούρα μας για ταξίδια.

Πολλοί από εμάς ψάχνουμε για το επόμενο ταξίδι μας και το ενδιαφέρον κυμαίνεται από τα τροπικά νησιά των Μαλδίβων μέχρι το ηφαιστειογενές σκανδιναβικό έθνος της Ισλανδίας. Αλλά πού στον κόσμο ψάχνουμε περισσότερο για το πρώτο μας ταξίδι ελευθερίας;

Χρησιμοποιώντας το Google Keyword Planner διερευνήσαμε τον όγκο αναζήτησης σε όλο τον κόσμο για όρους όπως “Πτήσεις προς Χ” και “Διακοπές σε Χ”, προκειμένου να προσδιορίσουμε τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες μετά το κλείσιμο. Τα δεδομένα αντλήθηκαν τον Ιούνιο του 2021.

Μια εικόνα που δείχνει τους προορισμούς με τις περισσότερες αναζητήσεις για ταξίδια μετά τον εγκλωβισμό.

Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα εδώ.