Πού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία υπάρχουν οι περισσότερες παραλίες με τουαλέτες;

Category: ESTA Social Media | 0

Με πολλούς Βρετανούς να επιλέγουν να κάνουν διακοπές στο σπίτι τους και όχι στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, οι βρετανικοί παραθαλάσσιοι προορισμοί έχουν κατακλυστεί από τουρίστες που περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο βρετανικό έδαφος. Με την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και των δαπανών για τον εγχώριο τουρισμό που προβλέπεται να αυξηθούν κατά 51% σε σύγκριση με το 2020, οι τοπικές εγκαταστάσεις πρόκειται να ξεχειλίσουν από ταξιδιώτες.

Μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψετε τις ανάγκες σας για διάφορες ανέσεις, ιδίως πότε θα χρειαστεί να πάτε στην τουαλέτα, όταν βγαίνετε έξω με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Είναι αρκετά; Είναι κοντά; Το παρακάτω γράφημα δείχνει τις παραλίες του Ηνωμένου Βασιλείου με την καλύτερη πρόσβαση σε τουαλέτες.

Δείτε πού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία υπάρχουν οι περισσότερες εγκαταστάσεις τουαλέτας στην παραλία ανά τοποθεσία.

Είναι σαφές ότι οι περιοχές που ερευνήθηκαν στην Ιρλανδία, όπως η κομητεία Londonderry, η κομητεία Donegal και η κομητεία Sligo, έχουν τις κατάλληλες εγκαταστάσεις, με όλες τις περιοχές να βρίσκονται στις 3 πρώτες θέσεις όσον αφορά την πρόσβαση σε τουαλέτες στις παραλίες τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μείνετε πίσω και θα μπορέσετε να απολαύσετε την ημέρα στο έπακρο.

Ποια περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας διαθέτει τις περισσότερες εγκαταστάσεις τουαλέτας στην παραλία

Δείτε πού στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία υπάρχουν οι περισσότερες εγκαταστάσεις τουαλέτας στην παραλία ανά περιοχή.

Όσον αφορά τις κορυφαίες περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, η Νοτιοανατολική Αγγλία καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 78% των παραλιών της με πρόσβαση σε τουαλέτες, πράγμα που σημαίνει πολύ λιγότερες πιθανότητες να χρειαστεί να ψάξετε για εγκαταστάσεις στις γύρω περιοχές. Ωστόσο, αν επιχειρήσετε να επισκεφθείτε παραλίες στη Νήσο Μαν, τότε αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα, καθώς μόνο το 38% των παραλιών της διαθέτει τουαλέτες.

Μεθοδολογία: Χρησιμοποιώντας τον Οδηγό Παραλιών αναλύσαμε τον αριθμό των παραλιών που διαθέτουν εγκαταστάσεις τουαλέτας που αναφέρονται στην εργασία το ποσοστό των παραλιών με τουαλέτες. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν τοποθεσίες παραλιών στην ενδοχώρα. Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα εδώ.