Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές ταξιδιωτικής ασφάλισης για τις ΗΠΑ;

Category: Τουρισμός ESTA | 0
Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές ταξιδιωτικής ασφάλισης για τις ΗΠΑ;

Αν υπάρχει ένας προορισμός όπου η ύπαρξη καλής ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι πολύ σημαντική, είναι οι ΗΠΑ.Η εύρεση της εταιρείας που προσφέρει την καλύτερη ασφάλιση υγείας για ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να απαιτήσει πολλή έρευνα, ωστόσο, και θα μπορούσατε ακόμα να κάνετε τη λάθος επιλογή. Ο σκοπός της επίσκεψής σας, η διάρκεια της διαμονής σας και η εθνικότητά σας επηρεάζουν την επιλογή σας.

Ίσως επισκέπτεστε τις ΗΠΑ μόνο για λίγες ημέρες ή εβδομάδες, ή ίσως έρχεστε στις ΗΠΑ για σπουδές ή εργασία. Δεν υπάρχει λόγος να απελπίζεστε.

Παρακάτω, εξετάζουμε μερικές από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου και στη συνέχεια παρέχουμε συστάσεις για τις καλύτερες επιλογές ταξιδιωτικής ασφάλισης για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ακόμη και αν, μετά την ανάγνωση αυτού του κειμένου, αποφασίσετε να μην επιλέξετε κάποια από τις εταιρείες του καταλόγου μας, θα είστε σε καλύτερη θέση να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Heymondo

Ανεξάρτητα από το αν θα ταξιδέψετε στις Ηνωμένες Πολιτείες ως τουρίστας, για σπουδές ή για να ξεκινήσετε μια νέα εργασία, πιστεύουμε ότι η Heymondo προσφέρει τις καλύτερες λύσεις ταξιδιωτικής ασφάλισης.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι η αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης από τη Heymondo είναι μία από τις καλύτερες επιλογές. Πρώτον, προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών επιλογών. Παραδείγματα περιλαμβάνουν ετήσια ταξιδιωτική ασφάλιση για πολλαπλά ταξίδια, μεμονωμένα ταξίδια, ταξιδιωτική ασφάλιση που καλύπτει μόνο τα ιατρικά σας έξοδα και μακροπρόθεσμα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης. Το τελευταίο είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκτός από αυτό, η Heymondo είναι επίσης (απ’ όσο μπορέσαμε να διαπιστώσουμε) η μόνη εταιρεία στην αγορά ταξιδιωτικών ασφαλίσεων που πληρώνει προκαταβολικά τους ιατρικούς λογαριασμούς σας. Όλες οι άλλες απαιτούν να πληρώσετε το λογαριασμό και στη συνέχεια να διεκδικήσετε τα χρήματα πίσω από αυτές.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλό. Με το Heymondo, θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι δεν χρειάζεται να πληρώσετε πρώτα τους λογαριασμούς και μετά να περιμένετε να σας επιστρέψει ο ασφαλιστής.

Επιπλέον, η Heymondo έχει επίσης ευνοϊκή αναλογία κάλυψης/κόστους, δηλαδή παρέχει εξαιρετικό επίπεδο κάλυψης σε πολύ λογική τιμή. Η εταιρεία ξεχωρίζει από το πλήθος για τις ανταγωνιστικές τιμές της εδώ και πολύ καιρό και συνεχίζει να το κάνει μέχρι σήμερα.

Έχουμε επίσης δει πολλές θετικές κριτικές στο διαδίκτυο για αυτή την εταιρεία. Οι άνθρωποι, για παράδειγμα, συχνά σχολιάζουν θετικά την 24ωρη υποστήριξη πελατών τους και το προσωπικό υποστήριξης είναι πολύ ενημερωμένο και φιλικό.

SafetyWing

Εάν είστε φοιτητής ή ταξιδιώτης με χαμηλό προϋπολογισμό που θέλει να εξερευνήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικούς μήνες, δεν πρέπει να κάνετε το λάθος να εξοικονομήσετε μερικά δολάρια παραλείποντας να αγοράσετε τουλάχιστον ασφάλιση υγείας. Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η υγειονομική περίθαλψη στις ΗΠΑ μπορεί να είναι τρομερά ακριβή.

Εάν αγοράσετε μόνο ασφάλιση υγειονομικής περίθαλψης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συνήθως δεν θα καλύπτεστε για άλλα έξοδα που σχετίζονται με το ταξίδι, όπως ακύρωση ταξιδιού, απώλεια αποσκευών και καθυστερήσεις ταξιδιού. Επίσης, ενώ συγκρίνετε διάφορα προγράμματα ασφάλισης υγείας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι περισσότεροι ασφαλιστές των ΗΠΑ απαιτούν από τον ασφαλισμένο να είναι κάτοικος των Ηνωμένων Πολιτειών για τουλάχιστον 6 ή 12 μήνες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θεωρούμε την SafetyWing ως την καλύτερη επιλογή για ταξιδιωτική ασφάλιση υγείας για όσους θέλουν να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα προγράμματα της εταιρείας είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους επισκέπτες των ΗΠΑ που χρειάζονται ολοκληρωμένη ιατρική ασφαλιστική κάλυψη, η οποία μπορεί να ανανεώνεται κάθε μήνα μέχρι ο ασφαλισμένος να επιθυμεί να την ακυρώσει.

Η επιλογή Nomad Insurance της εταιρείας, για παράδειγμα, παρέχει κάλυψη για το κόστος μεταφοράς με ασθενοφόρο, νοσηλείας σε νοσοκομείο και επείγουσας οδοντιατρικής θεραπείας. Οι ασφαλισμένοι καλύπτονται επίσης για διάφορα άλλα έξοδα που σχετίζονται με το ταξίδι, όπως επαναπατρισμός και εκκένωση έκτακτης ανάγκης, απώλεια αποσκευών και διακοπή ταξιδιού.

IMG Global

Θεωρούμε ότι αυτή η εταιρεία είναι η καλύτερη επιλογή για ταξιδιωτική ασφάλιση εάν είστε Αμερικανός πολίτης που, για παράδειγμα, εργάζεται ή ζει στο εξωτερικό και θέλει να επισκεφθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες για να επισκεφθεί την οικογένεια και τους φίλους του. Η IMG Global μπορεί να σας παρέχει βραχυπρόθεσμη ταξιδιωτική ασφάλιση που σας καλύπτει μέχρι να επιστρέψετε στον τόπο όπου ζείτε ή εργάζεστε.

Σε μια τέτοια κατάσταση, η σύναψη ταξιδιωτικής ασφάλισης για τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να είναι μάλλον δύσκολη, διότι, αν και πολλές ασφαλιστικές εταιρείες υγείας προσφέρουν εξαιρετικές ταξιδιωτικές ασφαλιστικές συμβάσεις για Αμερικανούς πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, υπάρχουν μόνο λίγες από αυτές που πωλούν κάλυψη για Αμερικανούς πολίτες που επισκέπτονται τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σημαντικό: Εάν είστε Αμερικανός πολίτης που ζει και ταξιδεύει στις ΗΠΑ, θα πρέπει να αναζητήσετε ταξιδιωτική ασφάλιση εσωτερικού.

Επιπλέον, οι αμερικανικές ταξιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες πολύ συχνά απαιτούν από τον ασφαλισμένο να έχει ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (συνήθως περίπου έξι μήνες) πριν να είναι πρόθυμες να του παράσχουν ασφαλιστική κάλυψη.

Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι η IMG Global διαθέτει τα καλύτερα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης για Αμερικανούς πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία, για παράδειγμα, προσφέρει μία από τις κορυφαίες πολιτικές ακύρωσης ταξιδιών στην αγορά. Πωλεί επίσης μια υπέροχη πολιτική “ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο”.

Τούτου λεχθέντος, η IMG Global είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους Αμερικανούς ομογενείς επειδή προσφέρει 3 προγράμματα Patriot America που παρέχουν εξαιρετική ιατρική κάλυψη και βασική ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη όταν επισκέπτονται τις ΗΠΑ.

Το πρόγραμμα Patriot American, για παράδειγμα, περιλαμβάνει ολοκληρωμένη κάλυψη για ιατρικά έξοδα και επείγουσα εκκένωση για ιατρικούς λόγους, θάνατο από ατύχημα, απώλεια αποσκευών, διακοπή ταξιδιού και φυσικές καταστροφές.

Η εταιρεία πωλεί επίσης ένα πρόγραμμα Patriot America Plus που καλύπτει όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και την οξεία εμφάνιση μιας προϋπάρχουσας πάθησης, υπό την προϋπόθεση ότι είστε νεότεροι από 70 ετών.

Ακόμα καλύτερη κάλυψη παρέχει το πρόγραμμα Patriot Platinum America, το οποίο καλύπτει όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και επιπλέον σημαντικά υψηλότερα μέγιστα ποσά κάλυψης (μεταξύ 2 και 8 εκατομμυρίων δολαρίων). Η περίοδος ανανέωσης εδώ είναι επίσης 36 μήνες αντί για 24 μήνες που προβλέπει το πρόγραμμα Patriot America Plus.

Παγκόσμια ταξίδια

Αυτή η εταιρεία παρέχει εξαιρετικά προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης για άτομα που μόλις βρήκαν δουλειά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορεί να είναι δύσκολο για τους αλλοδαπούς να βρουν τη σωστή ταξιδιωτική ασφάλιση, επειδή οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες των ΗΠΑ απαιτούν από τον ασφαλισμένο να έχει διαμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες για ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα περίπου έξι μηνών.

Εάν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, μην κάνετε το λάθος να πάτε χωρίς κάλυψη. Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά ότι η υγειονομική περίθαλψη στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να είναι ακριβή. Δεν θέλετε να πληρώσετε το κόστος μιας μεγάλης επείγουσας επέμβασης από την τσέπη σας!

Ευτυχώς, η World Trips διαθέτει το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας Atlas America Work Visa. Έχει δημιουργηθεί ειδικά για άτομα που έχουν προσωρινή βίζα εργασίας για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το πρόγραμμα αυτό καλύπτει όλα όσα θα περιμένατε κανονικά από ένα ποιοτικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων ασθενοφόρων, της παραμονής σε νοσοκομείο, της εντατικής θεραπείας, της επείγουσας εκκένωσης για ιατρικούς λόγους και της επείγουσας περίθαλψης.

Τα καλά νέα είναι ότι η τιμή του είναι πολύ ανταγωνιστική, ακόμη και αν αποφασίσετε να επιλέξετε την επιλογή με απαλλαγή 0 δολαρίων. Εκτός από αυτό, η World Trips είναι επίσης μία από τις κορυφαίες εταιρείες ταξιδιωτικής ασφάλισης όσον αφορά τις προϋπάρχουσες παθήσεις, ακόμη και για ηλικιωμένους έως 79 ετών.

BUPA

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι από το 2021, η εν λόγω εταιρεία δεν προσφέρει πλέον ταξιδιωτική ασφάλιση.*

AXA

Η εταιρεία αυτή έχει αξιολογηθεί ως η κορυφαία παγκόσμια ασφαλιστική μάρκα από την Interbrand για δέκα συνεχή έτη.

Η AXA προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση για τα ακόλουθα σενάρια:

Απώλεια αποσκευών

Η AXA προσφέρει κάλυψη επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση κλοπής ή καταστροφής των προσωπικών σας αντικειμένων ή αποσκευών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Κάλυψη ακύρωσης αν χρειαστεί να ακυρώσετε το ταξίδι σας, ανεξάρτητα από τον λόγο

Η εταιρεία προσφέρει κάλυψη για το 75% των μη επιστρεπτέων προπληρωμένων εξόδων του ταξιδιού σας, εάν το ταξίδι πρέπει να ακυρωθεί για οποιονδήποτε λόγο.

Διακοπή ταξιδιού

Η εταιρεία προσφέρει κάλυψη για όλα τα έξοδα του ταξιδιού που δεν επιστρέφονται σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας λόγω καλυπτόμενου λόγου.

Ακύρωση ταξιδιού

Η AXA θα σας επιστρέψει έως ένα μέγιστο ποσό ίσο με την αξία του ασφαλισμένου κόστους του ταξιδιού σας, όσον αφορά τα έξοδα ακύρωσης που προέκυψαν λόγω γεγονότος που δεν μπορούσε να προβλεφθεί, όπως κακές καιρικές συνθήκες ή ασθένεια.

Εκκένωση έκτακτης ανάγκης

Η AXA προσφέρει ταξιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη για την εκκένωση και τον επαναπατρισμό στην πλησιέστερη κατάλληλη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης ή στην πατρίδα σας που κρίνεται απαραίτητη για ιατρικούς λόγους από γιατρό.

Ιατρικό επείγον περιστατικό

Η εταιρεία προσφέρει επίσης κάλυψη για έξοδα που σχετίζονται με επείγουσα ιατρική περίθαλψη μετά από ασθένεια ή τυχαίο τραυματισμό κατά τη διάρκεια ταξιδιού, καθώς και επείγοντα επαναπατρισμό και εκκένωση για ιατρικούς λόγους.

ALLIANZ

OneTrip Basic

Αυτό το οικονομικά αποδοτικό πρόγραμμα παρέχει κάλυψη σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε το ταξίδι σας ή αυτό διακοπεί. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει επίσης περιορισμένο ποσό κάλυψης για συμβάντα μετά την αναχώρηση, όπως, για παράδειγμα, κατεστραμμένες ή χαμένες αποσκευές και ιατρική κάλυψη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

OneTrip Rental Car Protector

Στην πλειονότητα των κρατών, αυτή η επιλογή παρέχει κύρια ασφαλιστική κάλυψη για δαπάνες που σχετίζονται με καλυπτόμενες απώλειες, συγκρούσεις και ζημιές σε αυτοκίνητο που νοικιάζετε. Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει επίσης 24ωρη βοήθεια σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

AllTrips Prime

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει σχετικά χαμηλού κόστους προστασία για όλα τα ταξίδια σας κατά τη διάρκεια ενός ολόκληρου έτους. Οι παροχές περιλαμβάνουν διακοπή και ακύρωση ταξιδιού, κλεμμένες, χαμένες ή καθυστερημένες αποσκευές κ.λπ.

AllTrips Premier

Το πρόγραμμα AllTrips Premier προσφέρει ένα έτος διεθνούς ταξιδιωτικής προστασίας, συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας θυρωρού. Παρέχει κάλυψη για εσάς και τα μέλη του νοικοκυριού σας – ανεξάρτητα από το αν ταξιδεύετε μαζί ή μεμονωμένα.