Ποιες είναι οι επιλογές για πτήσεις προς τις ΗΠΑ από την Ευρώπη;

Category: Τουρισμός ESTA | 0

Τα αεροδρόμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρουν πολλές επιλογές για πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μερικά από τα πιο δημοφιλή αεροδρόμια για πτήσεις από την ΕΕ βρίσκονται στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Φρανκφούρτη και το Άμστερνταμ. Ωστόσο, οι φθηνότερες επιλογές εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες, όπως η αεροπορική εταιρεία, τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης, η εποχή του έτους και η ζήτηση.

Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου

Αν και τεχνικά δεν βρίσκεται πλέον στην Ευρώπη, το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο κοντά στην Ευρώπη – και επίσης ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Αποτελεί σημαντικό κόμβο για πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολλές αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν καθημερινές πτήσεις προς πολλές πόλεις των ΗΠΑ.Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς από το Χίθροου είναι η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη, η Ουάσινγκτον και το Λος Άντζελες. Αεροπορικές εταιρείες όπως η British Airways, η Virgin Atlantic, η American Airlines και η United Airlines πραγματοποιούν πτήσεις από το Χίθροου προς τις ΗΠΑ.

Αεροδρόμιο Charles de Gaulle του Παρισιού

Το Παρίσι Charles de Gaulle είναι ένα άλλο μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο. Προσφέρει πολλές πτήσεις προς τις ΗΠΑ.Αερομεταφορείς όπως η Air France, η Delta Air Lines και η United Airlines πραγματοποιούν πτήσεις από το Charles de Gaulle προς μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ.Το Παρίσι είναι επίσης δημοφιλής προορισμός για τους ταξιδιώτες, καθιστώντας το ένα βολικό αεροδρόμιο για να πετάξετε αν θέλετε να εξερευνήσετε την Ευρώπη πριν ή μετά το ταξίδι σας στις ΗΠΑ.

Αεροδρόμιο Φρανκφούρτης

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης είναι το μεγαλύτερο στη Γερμανία και ένα από τα πιο πολυσύχναστα στην Ευρώπη. Είναι ένας σημαντικός κόμβος για πτήσεις από και προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολλές αεροπορικές εταιρείες να προσφέρουν καθημερινές πτήσεις προς διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.Αεροπορικές εταιρείες όπως η Lufthansa, η United Airlines και η American Airlines εκτελούν τακτικές πτήσεις από εδώ προς τις ΗΠΑ.Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι και πάλι η Ουάσινγκτον, το Λος Άντζελες και η Νέα Υόρκη.

Αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ

Το Σίπχολ του Άμστερνταμ είναι το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ολλανδίας και ένας άλλος δημοφιλής κόμβος για πτήσεις προς (και από) τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αεροπορικές εταιρείες όπως η KLM Royal Dutch Airlines, η Delta Air Lines και η United Airlines προσφέρουν αρκετές πτήσεις την εβδομάδα από το Σίπχολ προς τις ΗΠΑ.Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς από το Σίπχολ είναι η Νέα Υόρκη, η Ουάσινγκτον και η Βοστώνη.

Όσον αφορά τις φθηνότερες επιλογές για πτήσεις προς τις ΗΠΑ από την ΕΕ, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι η αεροπορική εταιρεία, διότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερες τιμές από άλλες. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η εποχή του έτους. Οι τιμές των πτήσεων συχνά ποικίλλουν πολύ ανάλογα με την εποχή. Επιπλέον, εξετάστε τα αεροδρόμια αναχώρησης και άφιξης, καθώς οι τιμές μπορεί να διαφέρουν πολύ ανάλογα με τα αεροδρόμια από και προς τα οποία πετάτε.

Σε γενικές γραμμές, οι οικονομικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η Ryanair και η EasyJet, προσφέρουν μερικές από τις φθηνότερες επιλογές για πτήσεις από την ΕΕ προς τις ΗΠΑ. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να έχετε κατά νου ότι αυτές οι αεροπορικές εταιρείες μπορεί να έχουν λιγότερες ανέσεις και περισσότερους περιορισμούς στις αποσκευές σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες.

Μπορεί επίσης να αξίζει να εξετάσετε εναλλακτικά αεροδρόμια για την άφιξή σας στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα, η πτήση σε ένα μικρότερο αεροδρόμιο αντί για ένα μεγάλο κόμβο, όπως το JFK στη Νέα Υόρκη ή το LAX στο Λος Άντζελες, μπορεί να έχει χαμηλότερες τιμές. Ένας άλλος παράγοντας είναι να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, καθώς οι πτήσεις τις καθημερινές αντί για τα Σαββατοκύριακα μπορεί να οδηγήσουν σε χαμηλότερες τιμές.

ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΝΑ ΦΤΆΣΕΤΕ ΕΚΕΊ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΌΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌ

Ο Ατλαντικός Ωκεανός αποτελούσε πάντα πηγή γοητείας και ρομαντισμού, ιδίως στον κόσμο της αεροπορίας. Μόλις 10 χρόνια μετά την ιστορική πτήση των αδελφών Ράιτ, ο κόσμος ενθάρρυνε ήδη τους αεροπόρους να επιχειρήσουν να διασχίσουν τον Ατλαντικό. Το 1913 η Daily Mail έφτασε στο σημείο να προσφέρει βραβείο 10.000 λιρών σε όποιον ολοκληρώσει επιτυχώς ένα τέτοιο ταξίδι. Το ξέσπασμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου ανέστειλε την πρόκληση και μόλις το 1919 οι Βρετανοί αεροπόροι Brown και Alcock πραγματοποίησαν την επιτυχημένη πτήση από το Newfoundland στην Ιρλανδία, με τον Winston Churchill να τους παραδίδει προσωπικά το βραβείο τους.

Σήμερα, οι υπερατλαντικές πτήσεις είναι, φυσικά, ένα συνηθισμένο φαινόμενο, με περισσότερα από 2.524 αεροπλάνα να κάνουν το ταξίδι καθημερινά. Παρόλα αυτά, η μαγεία της γεφύρωσης δύο ηπείρων παραμένει μέχρι σήμερα.

Όταν πρόκειται για την κοντινότερη πόλη της Βόρειας Αμερικής στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο μυαλό σας έρχεται η Νέα Υόρκη. Όμως, η απόσταση μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης είναι μόλις 3.451 μίλια, με χρόνο πτήσης λίγο πάνω από επτά ώρες. Μια μοναδική επιλογή για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες είναι η πτήση της British Airways, η οποία εκτελεί πτήση business class μεταξύ του αεροδρομίου London City και του αεροδρομίου JFK της Νέας Υόρκης, με ενδιάμεση στάση στην Ιρλανδία για την προέλεγχο της αμερικανικής μετανάστευσης. Εν τω μεταξύ, το δρομολόγιο της Aer Lingus μεταξύ Δουβλίνου και Βοστώνης, δύο πόλεων που συνδέονται με τη διασπορά τους, διαρκεί έξι ώρες και καλύπτει 2.992 μίλια.

Τέλος, το πιο πολυσύχναστο υπερατλαντικό δρομολόγιο είναι μεταξύ του JFK και του Χίθροου του Λονδίνου, με πάνω από 2.972.817 ταξίδια επιβατών το 2017. Είναι το μοναδικό υπερατλαντικό δρομολόγιο στις 10 πιο πολυσύχναστες πτήσεις παγκοσμίως.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΌΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΆΞΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ;

Η καλύτερη πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πετάξετε από την Ευρώπη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τελικός σας προορισμός, ο προϋπολογισμός και ο τύπος του ταξιδιού που σχεδιάζετε. Μια δημοφιλής επιλογή είναι η Νέα Υόρκη, η οποία αποτελεί σημαντικό κόμβο διεθνών πτήσεων και παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε άλλα μέρη της χώρας.

Η Ουάσινγκτον είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για τους ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του έθνους για να γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και τα πολιτιστικά της αξιοθέατα.

Μια τρίτη επιλογή είναι το Λος Άντζελες, γνωστό για τις όμορφες παραλίες του, τη βιομηχανία του θεάματος και τον ζεστό καιρό.

ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΥΣΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΈΣ ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΌΤΑΝ ΕΠΙΛΈΓΕΤΕ ΜΙΑ ΠΌΛΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΆΞΕΤΕ

Το ποια πόλη των ΗΠΑ θα επιλέξετε να επισκεφθείτε αεροπορικώς εξαρτάται από το κόστος, το χρόνο πτήσης και από το αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στον συγκεκριμένο προορισμό ή κοντά σε αυτόν. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα
εναλλακτικές επιλογές
.

Λας Βέγκας

Το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran, που βρίσκεται στο Λας Βέγκας, είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου. Με μεγάλο όγκο εισερχόμενων και εξερχόμενων πτήσεων, η εξασφάλιση προσιτών αεροπορικών εισιτηρίων είναι εύκολη υπόθεση. Οι απευθείας πτήσεις είναι άφθονες.

Ωστόσο, το ίδιο το αεροδρόμιο δεν είναι το κύριο αξιοθέατο. Το Λας Βέγκας είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, προσφέροντας ατελείωτες δυνατότητες διασκέδασης, κορυφαίες επιλογές για φαγητό και όλα αυτά τα εμβληματικά καζίνο. Είτε ο στόχος σας είναι να δοκιμάσετε την τύχη σας στον τζόγο είτε να απολαύσετε τα αξιοθέατα και τους ήχους της διάσημης λεωφόρου, το Λας Βέγκας έχει τα πάντα να σας προσφέρει.

Ορλάντο, Φλόριντα

Το Ορλάντο, στην πολιτεία της Φλόριντα, είναι ένας εξαιρετικός ταξιδιωτικός προορισμός, ειδικά για όσους έχουν χαμηλό προϋπολογισμό. Αυτή η πόλη διαθέτει πολυάριθμα θεματικά πάρκα, ευχάριστο καιρό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η προσιτή τιμή των πτήσεων προς το Ορλάντο μπορεί να αποδοθεί στη μεγάλη ποικιλία πτήσεων από διάφορες αεροπορικές εταιρείες και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο που λειτουργεί ως σημαντικός κόμβος για φιλικούς προς τον προϋπολογισμό αερομεταφορείς καθώς και για μεγάλες αεροπορικές εταιρείες. Οι πτήσεις χωρίς ενδιάμεση στάση τείνουν να είναι η πιο οικονομική επιλογή για τους ταξιδιώτες.

Ντάλας, Τέξας

Το Ντάλας, που συχνά αναφέρεται και ως “Big D”, είναι μια ζωντανή μητρόπολη στην καρδιά του Τέξας, διάσημη για την εμβληματική κληρονομιά των καουμπόηδων, το πεντανόστιμο μπάρμπεκιου και τις αμέτρητες επιλογές για ψώνια. Είναι ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια γεύση της πολιτείας Lone Star State και μία από τις πιο οικονομικές πόλεις στις ΗΠΑ.

Με δύο κύρια αεροδρόμια – το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas/Fort Worth και το Αεροδρόμιο Love Field – το Ντάλας προσφέρει άφθονες επιλογές πτήσεων. Ειδικότερα, το Διεθνές Αεροδρόμιο Dallas/Fort Worth συγκαταλέγεται μεταξύ των τεσσάρων πιο πολυσύχναστων αεροδρομίων παγκοσμίως όσον αφορά τις συνολικές κινήσεις αεροσκαφών.

Βοστώνη, Μασαχουσέτη

Αυτή η πόλη προσφέρει μια συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία. Αυτή η ιστορική μητρόπολη, η οποία συχνά αναφέρεται ως η “πόλη στο λόφο”, διαθέτει ζωντανό πολιτισμό, πανεπιστήμια με μεγάλη φήμη και υπέροχα θαλασσινά. Ένα άλλο πλεονέκτημα; Είναι ένας από τους πιο προσιτούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πετάξετε εκεί.

Οι επισκέπτες έχουν πολλές πτήσεις για να επιλέξουν, επειδή το Διεθνές Αεροδρόμιο Logan, το κύριο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τη Βοστώνη, είναι το μεγαλύτερο στη Νέα Αγγλία και ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της χώρας. Οι λογικές τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων είναι μόνο η αρχή των πολλών αξιοθέατων της Βοστώνης.