Παρουσιάστηκαν νέες αξιοθέατα και εκδηλώσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT 2024

Category: Νέα | 0
Παρουσιάστηκαν νέες αξιοθέατα και εκδηλώσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT 2024
Παρουσιάστηκαν νέες αξιοθέατα και εκδηλώσεις για το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT 2024

Το Walt Disney World Resort αποκάλυψε συναρπαστικά νέα θεάματα και εκδηλώσεις για το 2024 EPCOT International Flower & Garden Festival, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 27 Μαΐου.

Το φεστιβάλ υπόσχεται διάφορες εμπειρίες για να απολαύσουν οι επισκέπτες, από εντυπωσιακά φυτά μέχρι νόστιμες γαστρονομικές προτάσεις και διαδραστικές δραστηριότητες.

Γίνετε μάρτυρες μαγευτικών τοπιάρων με αγαπημένους χαρακτήρες

Τα μέλη του προσωπικού κηπουρικής της Disney θα επιδείξουν για άλλη μια φορά τη δημιουργικότητά τους με λεπτομερείς απεικονίσεις δημοφιλών χαρακτήρων για το φεστιβάλ.

Μεταξύ των σημαντικότερων στιγμών είναι το ντεμπούτο του Groot από την τριλογία “Guardians of the Galaxy”, προσθέτοντας μια πινελιά ιδιοτροπίας στο τοπίο του φεστιβάλ.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν νέα τοπιάρια εμπνευσμένα από την ταινία “Wish” των Walt Disney Animation Studios, με χαρακτήρες όπως η Asha, ο Valentino και η Star.

Στην κεντρική είσοδο του πάρκου, οι ζωηρές προσωπικότητες του Miguel και του Dante από την ταινία “Coco” της Disney Pixar θα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ειδικότερα, ένα εντυπωσιακό τοπιάρ πριγκίπισσας Τιάνα θα κοσμεί το περίπτερο της Αμερικανικής Περιπέτειας, προσθέτοντας στη γοητεία του φεστιβάλ.

Πάνω από 25 προορισμοί κήπων θα βρίσκονται διάσπαρτοι σε όλο το πάρκο, προσφέροντας στους επισκέπτες μια οπτική πανδαισία πλούσιου πρασίνου και ευφάνταστων σχεδίων.

Απολαύστε γαστρονομικές απολαύσεις και δροσιστικά ποτά

Για τους λάτρεις του φαγητού, το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων θα παρουσιάσει νέες γαστρονομικές απολαύσεις που θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς κάλυκες.

Στα highlights περιλαμβάνονται το Cubanito με χοιρινή κοιλιά μαριναρισμένη με mojo, ζαμπόν, ελβετικό τυρί, πίκλες και σάλτσα μουστάρδας στο Florida Fresh και το δροσιστικό Key Lime Wine Slush στο The Citrus Blossom.

Για να ενισχύσει τη γαστρονομική εμπειρία, το EPCOT θα φιλοξενήσει 18 αποκλειστικές υπαίθριες κουζίνες του φεστιβάλ, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι σε διάφορες πολιτιστικές κουζίνες.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να λάβουν μέρος στο Garden Graze, έναν απολαυστικό περίπατο με γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Απολαύστε διαδραστικά στοιχεία και κυνήγι θησαυρού

Προσθέτοντας ένα στοιχείο διασκέδασης και περιπέτειας, η Disney έχει ετοιμάσει δύο εποχιακά κυνήγια θησαυρού για να τα απολαύσουν οι επισκέπτες.

Το The Butterfly Landing, που παρουσιάζεται από την AdventHealth, και το Blossoms of Fragrance, που παρουσιάζεται από την Scentsy, προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες μέσα στη φυσική ομορφιά του φεστιβάλ.

Επιπλέον, το Camp Get Out ‘N’ Play Garden Presented by OFF! προσκαλεί τους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες, προσφέροντας ψυχαγωγία σε επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Χαρίστε στα αυτιά σας μια γιορτή με τη σειρά συναυλιών Garden Rocks Concert Series

Για να κλείσει κάθε μέρα με μια κορυφαία νότα, το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων θα επαναφέρει τη δημοφιλή σειρά συναυλιών Garden Rocks στη σκηνή του American Gardens Theatre.

Η σύνθεση του 2024 περιλαμβάνει ένα εκλεκτικό μείγμα μουσικών ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων νεοεισερχόμενων όπως οι Modern English, Crowder, Fonseca, Lit και Monsieur Periné.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ζωντανές παραστάσεις με φόντο το εντυπωσιακό τοπίο του EPCOT.

Μια οπτική πανδαισία καλλιτεχνίας που προσκαλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο

Το 2024 το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία με τον συνδυασμό αξιοθέατων, κουζίνας και ψυχαγωγίας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν τη μαγεία της Disney και την ομορφιά της άνοιξης.

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων EPCOT συνιστάται να διασφαλίσουν ότι έχουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις μετανάστευσης στις ΗΠΑ.

Για τους επισκέπτες από χώρες που προέρχονται από το Πρόγραμμα Απαλλαγής από Βίζα, το ESTA (Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Εξουσιοδότησης ) θα βοηθήσει σημαντικά στον εξορθολογισμό της διαδικασίας εισόδου, παρέχοντας στους επισκέπτες του EPCOT μια ομαλή και χωρίς προβλήματα επίσκεψη.