Η Walt Disney World εισάγει δωρεάν πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων

Category: Νέα | 0
Η Walt Disney World εισάγει δωρεάν πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων
Η Walt Disney World εισάγει δωρεάν πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων

Το Walt Disney World πρόκειται να αναβαθμίσει την εμπειρία των διακοπών των επισκεπτών του το 2025 με μια συναρπαστική προσθήκη στη σειρά των προνομίων του.

Από την 1η Ιανουαρίου, οι επισκέπτες που διαμένουν σε οποιοδήποτε από τα θέρετρα της Disney θα απολαμβάνουν δωρεάν είσοδο στα υδάτινα πάρκα.

Αυτή η αναβάθμιση έχει ως στόχο να δώσει στους επισκέπτες μια πρώιμη δόση διασκέδασης, επιτρέποντάς τους να ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στη Disney ακόμη και πριν από την επίσημη ώρα check-in στο ξενοδοχείο στις 3:00 μ.μ.

Προνόμιο για όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου της Disney

Αυτό το νέο προνόμιο ισχύει για όλους τους επισκέπτες που διαμένουν σε ξενοδοχεία της Disney, ανεξάρτητα από την κατηγορία διαμονής.

Οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν υδάτινα πάρκα, είτε επιλέγουν οικονομικά ξενοδοχεία όπως τα All-Star Resorts της Disney είτε πολυτελή καταλύματα όπως το Polynesian Village Resort της Disney.

Επιπλέον, οι επισκέπτες στα θέρετρα Disney Vacation Club δικαιούνται επίσης αυτό το όφελος, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Πρόσθετες λεπτομέρειες της προσφοράς

Δεν απαιτείται ελάχιστη διάρκεια διαμονής για να επωφεληθείτε από αυτό το όφελος και ισχύει για όλες τις κρατήσεις με ημερομηνίες check-in εντός του 2025.

Είναι σημαντικό ότι αυτό το προνόμιο δεν προστίθεται στα υπάρχοντα εισιτήρια, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστή είσοδο στο πάρκο.

Οι επισκέπτες μπορούν να προσκομίσουν τα στοιχεία της κράτησής τους για να έχουν πρόσβαση στα υδάτινα πάρκα, καθιστώντας τη διαδικασία χωρίς προβλήματα και βολική.

Βυθιστείτε στην εμπειρία του υδάτινου πάρκου της Disney

Τα υδάτινα πάρκα στο Walt Disney World προσφέρουν πολλά αξιοθέατα για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Από συγκλονιστικές τσουλήθρες μέχρι ελικοειδή τεμπέλικα ποτάμια και διαδραστικούς χώρους παιχνιδιού, υπάρχει κάτι για να απολαύσουν όλοι.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Disney’s Typhoon Lagoon για μια τροπική όαση ή του Disney’s Blizzard Beach για χιονισμένες πινελιές και την πρόσφατα ανασχεδιασμένη περιοχή με θέμα το “Frozen”.

Πρόσθετα προνόμια για τους επισκέπτες του Disney Hotel

Η δωρεάν πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο είναι μόνο ένα από τα πολλά προνόμια που έχουν στη διάθεσή τους οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Disney.

Από τη δωρεάν μεταφορά μέχρι τις επιπλέον ώρες λειτουργίας των θεματικών πάρκων και την έγκαιρη πρόσβαση στις κρατήσεις για φαγητό, οι επισκέπτες μπορούν να ενισχύσουν τις διακοπές τους με αποκλειστικά προνόμια.

Συναρπαστικά αξιοθέατα για το 2025

Εκτός από την προσθήκη του υδάτινου πάρκου, το 2025 επιφυλάσσει μεγάλο ενθουσιασμό για το Walt Disney World, καθώς αποκαλύπτει το TRON Lightcycle Run, την τελευταία ατραξιόν του θεματικού πάρκου.

Επιπλέον, το Tiana’s Bayou Adventure, μια ανανέωση του Splash Mountain με θέμα την “Πριγκίπισσα και τον Βάτραχο”, πρόκειται να ανοίξει σύντομα, προσφέροντας στους επισκέπτες περισσότερες μαγικές εμπειρίες.

Σχεδιάστε τις διακοπές σας στη Disney σήμερα

Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν επισκέψεις στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να εξετάσουν τις επιπτώσεις στις αιτήσεις τους για ESTA υπό το πρίσμα της νέας δωρεάν πρόσβασης στο υδάτινο πάρκο του Walt Disney World για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Το ESTA επιτρέπει στους πολίτες των χωρών του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (VWP) να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για έως και 90 ημέρες χωρίς θεώρηση.

Η διασφάλιση ότι ο σκοπός του ταξιδιού ευθυγραμμίζεται με τις απαιτήσεις της ESTA είναι ζωτικής σημασίας.

Τα εισιτήρια, τα καταλύματα ξενοδοχείων και τα πακέτα διακοπών για διαμονή από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2025 είναι ήδη προς πώληση, παρέχοντας άφθονες ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν την απόδραση των ονείρων τους στη Disney.

Η Disney επαναφέρει επίσης την πρώιμη είσοδο στα θεματικά πάρκα για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων Disney Resort και το διευρυμένο βραδινό ωράριο για τους επισκέπτες των θέρετρων Disney Deluxe και Villa, βελτιώνοντας την εμπειρία των διακοπών Disney.