Η Marriott International και η MGM Resorts αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους

Category: Νέα | 0
Η Marriott International και η MGM Resorts αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους
Η Marriott International και η MGM Resorts αποκαλύπτουν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους

Μήνες μετά την αρχική ανακοίνωση της συνεργασίας μεταξύ της Marriott International και της MGM Resorts, οι δύο διάσημες μάρκες έριξαν φως στις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους, εστιάζοντας κυρίως στα οφέλη για τα αντίστοιχα μέλη τους.

Η κοινοπραξία, γνωστή πλέον ως“MGM Collection with Marriott Bonvoy“, συγκεντρώνει πάνω από 190 εκατομμύρια μέλη από το Marriott Bonvoy και πάνω από 43 εκατομμύρια μέλη από το MGM Rewards.

Πλεονεκτήματα μεταφοράς πόντων και μπόνους

Τα μέλη που συνδέουν τους λογαριασμούς Marriott Bonvoy και MGM Rewards μπορούν να μεταφέρουν πόντους μεταξύ των δύο προγραμμάτων.

Η ενσωμάτωση αυτή επιτρέπει στα μέλη του Marriott Bonvoy να κερδίζουν πόντους μπόνους για μελλοντικές διαμονές στα εμβληματικά ξενοδοχεία της MGM στο Λας Βέγκας, όπως το Mandalay Bay, το Bellagio και το MGM Grand, με βάση την τρέχουσα κατάστασή τους στο πρόγραμμα.

Τα Platinum, Titanium και Ambassador μέλη του Marriott Bonvoy έχουν επιπλέον προνόμια, όπως προτεραιότητα στο check-in, δωρεάν late checkout και δώρα καλωσορίσματος με πίστωση 15 δολαρίων για φαγητό και ποτό.

Η Marriott δημοσίευσε έναν αναλυτικό πίνακα με τα ξεχωριστά οφέλη για κάθε επίπεδο μέλους.

Αποκλειστικές παροχές για τα μέλη του Marriott Bonvoy

Η Marriott Bonvoy, γνωστή για την παροχή εξατομικευμένων παροχών για κάθε επίπεδο υπηρεσιών, εξασφαλίζει ότι τα μέλη του Ambassador Elite θα λαμβάνουν έναν ειδικό θυρωρό για να τους βοηθήσει με τα ταξιδιωτικά τους σχέδια, προσθέτοντας μια εξατομικευμένη πινελιά στην εμπειρία τους.

Αντιστοίχιση κατάστασης για τα μέλη του MGM Rewards

Παραδόξως, τα μέλη του MGM Rewards θα έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα μέσω αυτής της συνεργασίας.

Όσοι έχουν καθεστώς Gold, Platinum ή NOIR μπορούν πλέον να συνδυάσουν άμεσα το καθεστώς τους με το Marriott Bonvoy, ανεξάρτητα από το καθεστώς τους στην MGM.

Η μετατροπή της κατάστασης έχει ως εξής:

  • Το MGM Rewards Gold ταιριάζει με το Marriott Bonvoy Silver Elite
  • Το MGM Rewards Platinum ταιριάζει με το Marriott Bonvoy Gold Elite
  • Το MGM Rewards NOIR ταιριάζει με το Marriott Bonvoy Ambassador Elite

Χρονοδιάγραμμα και πληροφορίες κράτησης

Αν και η ακριβής ημερομηνία έναρξης των παροχών της συνεργασίας δεν έχει αποκαλυφθεί, η Marriott ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του 2024, αρκετοί προορισμοί της MGM Resorts θα μπορούν να κλείνονται μέσω των ψηφιακών πλατφορμών της Marriott, συμπεριλαμβανομένων των Marriott.com και Marriott Bonvoy.

Όλες οι ιδιότητες αναμένεται να είναι προσβάσιμες σύντομα μετά από αυτή την αρχική έκδοση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ορισμένα προνόμια προώθησης, όπως το δωρεάν αυτόνομο παρκάρισμα, είναι διαθέσιμα μόνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2024, σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από τη Marriott.

Πώς το ESTA βελτιώνει την ταξιδιωτική σας εμπειρία

Καθώς ο κόσμος αναμένει με ανυπομονησία την εξέλιξη της συνεργασίας Marriott-MGM, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσουμε τον αντίκτυπο στη μετανάστευση και τα ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για τους διεθνείς επισκέπτες που αναζητούν αυτούς τους διάσημους προορισμούς, το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας (ESTA ) αναδεικνύεται σε βασικό παράγοντα για τον εξορθολογισμό του ταξιδιού τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ESTA, ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που καθορίζει την επιλεξιμότητα των επισκεπτών να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης (VWP), προσφέρει αρκετές ευκολίες στους επιλέξιμους ταξιδιώτες.

Η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι γρήγορη και απλή, παρέχοντας συνήθως έγκριση μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό το ηλεκτρονικό σύστημα εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακή θεώρηση για βραχυπρόθεσμες επισκέψεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για τους τουρίστες.

Σχεδιασμένο για να ενισχύσει την ασφάλεια και να διευκολύνει την ομαλότερη είσοδο στις ΗΠΑ, το ESTA είναι καταλληλότερο για τους πολίτες των χωρών VWP που σχεδιάζουν επισκέψεις για τουριστικούς, επαγγελματικούς ή διαμετακομιστικούς σκοπούς. Ευθυγραμμίζεται άψογα με τους στόχους των διεθνών ταξιδιωτών που επιδιώκουν μια απροβλημάτιστη και αποτελεσματική διαδικασία εισόδου.

Καθώς η συνεργασία μεταξύ της Marriott και της MGM υπόσχεται μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία, η ενσωμάτωση του ESTA στα ταξιδιωτικά σας σχέδια εξασφαλίζει ένα αρμονικό ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Είτε εξερευνάτε το ζωντανό αστικό τοπίο του Λας Βέγκας είτε απολαμβάνετε την πολυτέλεια των παγκόσμιων προορισμών της Marriott, η ESTA αποτελεί βασικό στοιχείο, απλοποιώντας τις περίπλοκες διαδικασίες της μετανάστευσης στις ΗΠΑ και επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στον ενθουσιασμό των ταξιδιών σας.

Ως αποτέλεσμα, η συνεργασία Marriott-MGM φέρνει κοντά δύο κολοσσούς της φιλοξενίας και υπογραμμίζει τη διασυνδεδεμένη φύση των ταξιδιών και των διαδικασιών μετανάστευσης.

Ενσωματώνοντας την ESTA στις ταξιδιωτικές σας προετοιμασίες, μπορείτε να περιηγηθείτε εύκολα στις περιπλοκές των απαιτήσεων εισόδου στις ΗΠΑ, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη και χωρίς άγχος εμπειρία καθώς ξεκινάτε το ταξίδι σας.