Η Disney αποκαλύπτει την έναρξη της περιπέτειας της Tiana’s Bayou Adventure στο Walt Disney World

Category: Νέα | 0
Η Disney αποκαλύπτει την έναρξη της περιπέτειας της Tiana's Bayou Adventure στο Walt Disney World
Η Disney αποκαλύπτει την έναρξη της περιπέτειας της Tiana’s Bayou Adventure στο Walt Disney World

Η Walt Disney World έθεσε τις βάσεις για ένα μαγευτικό καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την έναρξη της περιόδου λειτουργίας της νεότερης ατραξιόν της, Tiana’s Bayou Adventure.

Αντικαθιστώντας το αγαπημένο Splash Mountain, αυτή η καθηλωτική εμπειρία αντλεί έμπνευση από τη ζωντανή κουλτούρα της Νέας Ορλεάνης και την αγαπημένη ταινία Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος.

Οι λάτρεις των ταξιδιών και οι οπαδοί της Disney περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο αυτής της μαγικής προσθήκης στο θεματικό πάρκο της Φλόριντα.

Αν και η επίσημη ημερομηνία για τα εγκαίνια δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αναμένεται στα τέλη του 2024.

Συναρπαστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογία αιχμής περιμένουν τους επισκέπτες

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση της Disney στο Travel and Leisure, το Tiana’s Bayou Adventure υπόσχεται διάφορα συναρπαστικά χαρακτηριστικά και τεχνολογικά θαύματα.

Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία παρόμοια με εκείνη του World of Frozen της Disneyland του Χονγκ Κονγκ, η ατραξιόν θα διαθέτει δεκάδες νέα ηχητικά-ανιματρονικά, που θα ζωντανέψουν αγαπημένους χαρακτήρες.

Το νέο αξιοθέατο κάνει βαθύτερη βουτιά στην ιστορία της πριγκίπισσας Τιάνα

Η ανασχεδιασμένη ατραξιόν σε στιλ κορμοφωλιάς στο Magic Kingdom Park θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε η ταινία του 2009, προσφέροντας στους επισκέπτες μια βαθύτερη βουτιά στην αφήγηση της πριγκίπισσας Τιάνα.

Πριν κατεβείτε στον ποταμό Bayou, οι επισκέπτες θα βρεθούν σε μια ουρά εμπνευσμένη από τη γαλλική συνοικία, όπου η νόστιμη μυρωδιά των φρεσκοτηγανισμένων beignets πλανάται στον αέρα.

Μόλις επιβιβαστούν, οι επισκέπτες θα συναντήσουν την πριγκίπισσα Τιάνα, τον Λουδοβίκο και άλλους αγαπημένους χαρακτήρες καθώς προετοιμάζονται για την πρώτη τους παράσταση στο Mardi Gras.

Οι επισκέπτες να περιμένουν παλιούς και νέους χαρακτήρες

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, οι επισκέπτες θα συναντήσουν μια απολαυστική σειρά νέων χαρακτήρων, που περιγράφονται ως “μια ολόκληρη ομάδα νέων γειτόνων με φιλικά πλάσματα”, ο καθένας από τους οποίους επιδεικνύει τα μουσικά του ταλέντα.

Η Anika Noni Rose επιστρέφει ως η φωνή της πριγκίπισσας Tiana, ενώ μαζί της είναι ο Bruno Campos ως πρίγκιπας Naveen, η Jenifer Lewis ως Mama Odie και ο Michael-Leon Wooley ως Louis, ενισχύοντας την εμπειρία με αυθεντικότητα και γοητεία.

Νέα μουσική σε συνεργασία με εικονίδια της βιομηχανίας

Η Disney αποκαλύπτει συνεχώς λεπτομέρειες για την περιπέτεια Tiana’s Bayou Adventure από τότε που έκλεισε το Splash Mountain, δημιουργώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές.

Η ατραξιόν υπόσχεται νέα πρωτότυπη μουσική σε συνεργασία με τα είδωλα της βιομηχανίας PJ Morton και Terence Blanchard, αναμειγνύοντας τζαζ, ζιντέκο και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η εμβληματική πτώση πέντε ορόφων, σήμα κατατεθέν του Splash Mountain, ενσωματώνεται άψογα στην αφήγηση της διαδρομής, προκαλώντας κραυγές ενθουσιασμού από τους αναβάτες.

Οι ταξιδιώτες παροτρύνονται να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για μια απρόσκοπτη περιπέτεια της Disney

Καθώς ο ενθουσιασμός για το Tiana’s Bayou Adventure κορυφώνεται, οι διεθνείς επισκέπτες που σχεδιάζουν το ταξίδι τους θα πρέπει να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες ταξιδιωτικές άδειες, όπως το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας (ESTA).


Το ESTA απλοποιεί τη διαδικασία εισόδου στις ΗΠΑ, επιτρέποντας στους πολίτες των χωρών του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα να ταξιδεύουν για τουρισμό ή για επαγγελματικούς λόγους χωρίς παραδοσιακή βίζα, προσφέροντας ευκολία και αποτελεσματικότητα.