Η American Cruise Lines παρουσιάζει το νέο δρομολόγιο κρουαζιέρας American Revolution

Η American Cruise Lines παρουσιάζει το νέο δρομολόγιο κρουαζιέρας American Revolution
Η American Cruise Lines παρουσιάζει το νέο δρομολόγιο κρουαζιέρας American Revolution

Η American Cruise Lines, γνωστή για το πρωτοποριακό της πνεύμα στα αμερικανικά ταξίδια, πρόκειται να ξεκινήσει ένα ενισχυμένο πρόγραμμα κρουαζιέρας για την Αμερικανική Επανάσταση, υποσχόμενη ένα καθηλωτικό ταξίδι στην καρδιά της αμερικανικής ιστορίας.

Η εταιρεία, η οποία έγινε πρωτοσέλιδο το 2018, καθώς έγινε η πρώτη που έδεσε στην Ουάσινγκτον μετά από έξι δεκαετίες, αναβαθμίζει τις προσφορές της με ένα συναρπαστικό ταξίδι 11 διανυκτερεύσεων με αφετηρία και επιστροφή στην πρωτεύουσα της χώρας.

Επιβίβαση από την Ουάσινγκτον.

Σε μια στρατηγική κίνηση, η American Cruise Lines θα εκτελεί πλέον το δρομολόγιο American Revolution διάρκειας 11 διανυκτερεύσεων με επιστροφή από την Ουάσινγκτον, με αναχώρηση από το Four Seasons Washington, D.C.

Οι επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν σε αυτό το ξενοδοχείο υψηλού κύρους πριν επιβιβαστούν σε ένα από τα υπερσύγχρονα πλοία της American Cruise Lines, όπως το American Constitution ή το American Glory.

Τα πλοία διαθέτουν τα πιο σύγχρονα καταμαράν Coastal Cats, προσφέροντας ευρύχωρα καταλύματα με καμπίνες που ξεκινούν από 300 τετραγωνικά πόδια.

Εξερεύνηση ιστορικών λιμανιών

Αναχωρώντας από την Ουάσινγκτον, οι επισκέπτες θα διασχίσουν το Μέριλαντ, με σημαντικές στάσεις στην Ανάπολη, όπου μπορούν να εξερευνήσουν την αξιόλογη Ναυτική Ακαδημία των ΗΠΑ.

Ακολουθεί μια ημέρα στη θάλασσα, η οποία οδηγεί σε διανυκτέρευση στο Νόρφολκ, με επιλογές εκδρομών που περιλαμβάνουν επισκέψεις στο Εθνικό Μνημείο των Αδελφών Ράιτ, στο Μνημείο MacArthur και στο Μουσείο Τέχνης Chrysler.

Συνεχίζοντας το ταξίδι, οι επισκέπτες θα εντρυφήσουν στο “Ιστορικό Τρίγωνο” της Βιρτζίνια, που περιλαμβάνει το Γουίλιαμσμπεργκ, το Γιόρκταουν και το Τζέιμσταουν, κομβικές τοποθεσίες της αμερικανικής αποικιακής ιστορίας.

Το ταξίδι κορυφώνεται με μια επίσκεψη στο Μάουντ Βέρνον, το εμβληματικό κτήμα του Τζορτζ Ουάσινγκτον, πριν επιστρέψετε στην Ουάσινγκτον.

Μια μοναδική εμπειρία στις αμερικανικές γραμμές κρουαζιέρας

Η Melissa Young, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της American Cruise Lines, υπογραμμίζει τη μοναδικότητα των κρουαζιέρων American Revolution, δηλώνοντας: “Τα μικρά πλοία της American στις ΗΠΑ προσφέρουν στους επισκέπτες ευκαιρίες να επισκεφθούν λιμάνια που δεν είναι προσβάσιμα από μεγαλύτερα πλοία, καθώς και δρομολόγια που είναι οι μοναδικές κρουαζιέρες του είδους τους στην αγορά, καθώς ταξιδεύουν πλήρως στις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια”.

Αυτό το σχολαστικά επιμελημένο δρομολόγιο αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να αναδείξει την πλούσια κληρονομιά της Αμερικής.

ESTA και ταξίδια στις ΗΠΑ

Για τους ταξιδιώτες που σκέφτονται να ξεκινήσουν αυτό το ιστορικό ταξίδι, είναι σημαντικό να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τις οδηγίες μετανάστευσης των ΗΠΑ.

Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας (ESTA) είναι μια αποτελεσματική ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει σε πολίτες από χώρες που πληρούν τις προϋποθέσεις να ζητούν άδεια για ταξίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα (VWP).

Το ESTA απλοποιεί τη διαδικασία εισόδου για τους επιλέξιμους ταξιδιώτες, παρέχοντας προληπτικό έλεγχο πριν από την επιβίβαση σε αερομεταφορέα με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προσφέρει ευκολία και αποτελεσματικότητα, ιδίως για ταξίδια εντός των ΗΠΑ, όπως η κρουαζιέρα American Revolution που προσφέρει η American Cruise Lines.

Ιδανική για τουρίστες και επαγγελματίες ταξιδιώτες, η ESTA διευκολύνει την απροβλημάτιστη είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες για διαμονή έως 90 ημέρες για τουριστικούς, επαγγελματικούς ή διαμετακομιστικούς σκοπούς.

Λαμβάνοντας έγκριση ESTA, οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση την αμερικανική περιπέτειά τους, γνωρίζοντας ότι έχουν εκπληρώσει τις απαραίτητες μεταναστευτικές απαιτήσεις.

Η κρουαζιέρα American Revolution της American Cruise Lines προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία να εξερευνήσετε το ιστορικό παρελθόν της Αμερικής απολαμβάνοντας τις ανέσεις των σύγχρονων ταξιδιών.

Σε συνδυασμό με την ευκολία της ESTA, οι ταξιδιώτες μπορούν να ξεκινήσουν αυτό το εμπλουτιστικό ταξίδι με ευκολία, δημιουργώντας μόνιμες αναμνήσεις με φόντο τα ιστορικά ορόσημα και τα γραφικά τοπία της Αμερικής.