Η American Cruise Lines εγκαινιάζει την περίοδο κρουαζιέρας στον ποταμό Μισισιπή 2024

Category: Νέα | 0
Η American Cruise Lines εγκαινιάζει την περίοδο κρουαζιέρας στον ποταμό Μισισιπή 2024
Η American Cruise Lines εγκαινιάζει την περίοδο κρουαζιέρας στον ποταμό Μισισιπή 2024

Η American Cruise Lines ξεκίνησε τη σεζόν κρουαζιέρας στον ποταμό Μισισιπή για το 2024 με την άφιξη των πρώτων πελατών της στη Νέα Ορλεάνη αυτή την εβδομάδα.

Η εταιρεία αναμένει ότι και τα πέντε ποταμόπλοια της στον Μισισιπή θα πλεύσουν στον Κάτω Μισισιπή μέσα στις επόμενες εβδομάδες, προσφέροντας στους ταξιδιώτες πολλές νέες εμπειρίες και διαδρομές προς εξερεύνηση.

Ένα ευρύ φάσμα προσφερόμενων δρομολογίων

Φέτος, η American Cruise Lines παρουσιάζει 16 μοναδικά δρομολόγια στον Μισισιπή και τους παραποτάμους του, συμπεριλαμβανομένων των ποταμών Τενεσί, Οχάιο και Κάμπερλαντ.

Μεταξύ αυτών, οι ταξιδιώτες μπορούν να προσβλέπουν σε συναρπαστικές προσθήκες, όπως κρουαζιέρες στο Εθνικό Πάρκο Great Smoky Mountains με ένα 12ήμερο δρομολόγιο από το Νόξβιλ στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Επιπλέον, η εταιρεία θα ξεκινήσει την πρώτη 35ήμερη κρουαζιέρα “Πεδία Μάχης του Εμφυλίου Πολέμου”, η οποία θα περιλαμβάνει στάσεις σε πάνω από 20 ιστορικά πεδία μάχης.

Μια απίστευτη αποστολή που σπάει ρεκόρ

Ο Αύγουστος σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την American Cruise Lines, καθώς αποκαλύπτει το 61ήμερο δρομολόγιο “Great United States”, το οποίο διαφημίζεται ως η μεγαλύτερη κρουαζιέρα ποταμού στην ιστορία της χώρας.

Αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι θα διασχίσει ολόκληρο τον ποταμό Μισισιπή, καλύπτοντας 20 πολιτείες και με επισκέψεις σε τρία εθνικά πάρκα, τέσσερα ποτάμια και εξερεύνηση κατά μήκος της ανατολικής ακτής και του ποταμού Χάντσον.

Επέκταση του στόλου και σχεδιασμός για το μέλλον

Με ένα στόλο 19 μικρών πλοίων και ποταμόπλοιων, η American Cruise Lines επεκτείνει την εμβέλειά της σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φέτος, τα πλοία θα ελλιμενιστούν σε περισσότερα από 140 λιμάνια των ΗΠΑ, από την Ανατολική Ακτή μέχρι τα εσωτερικά ποτάμια.

Η φιλόδοξη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνει σχέδια για τον τριπλασιασμό του στόλου της τα τελευταία πέντε χρόνια.

Επί του παρόντος, πέντε επιπλέον πλοία βρίσκονται υπό κατασκευή στο ναυπηγείο Chesapeake Shipbuilding στο Μέριλαντ, εστιάζοντας στην περαιτέρω επέκταση του αποτυπώματός της στον ποταμό Μισισιπή.

Μια ευκαιρία να εξερευνήσετε την ιστορία και τη φυσική ομορφιά της χώρας

Η επέκταση της American Cruise Lines ευθυγραμμίζεται με το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον τουρισμό στις ΗΠΑ, προσφέροντας στους ταξιδιώτες απαράμιλλες ευκαιρίες να εξερευνήσουν την πλούσια ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τον ζωντανό πολιτισμό της χώρας.

Με τη συνεχή καινοτομία της εταιρείας και την επέκταση των προσφορών της, η συμμόρφωση με τις μεταναστευτικές απαιτήσεις των ΗΠΑ παραμένει απαραίτητη για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αυτά τα συναρπαστικά ταξίδια.

Οι πολίτες των χωρών του Προγράμματος Απαλλαγής από Βίζα (VWP) που σκοπεύουν να επισκεφθούν τις ΗΠΑ μπορούν να εξασφαλίσουν μια ομαλή ταξιδιωτική εμπειρία, λαμβάνοντας προέγκριση μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Ταξιδιωτικής Άδειας (ESTA).