Η νέα πισίνα θα προσφέρει καθαρή εμπειρία κολύμβησης στον ποταμό East River

Category: Νέα | 0
Η νέα πισίνα θα προσφέρει καθαρή εμπειρία κολύμβησης στον ποταμό East River
Η νέα πισίνα θα προσφέρει καθαρή εμπειρία κολύμβησης στον ποταμό East River

Σε μια προσπάθεια να προσφέρει στους Νεοϋορκέζους ασφαλέστερες επιλογές κολύμβησης εν μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας, ένα πρωτοποριακό έργο πρόκειται να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τον ποταμό East River.

Το πολυαναμενόμενο +Pool έχει ως στόχο να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης, επιπλέοντας μια πισίνα στον ποταμό East River, γεμάτη με νερό που έχει φιλτραριστεί και καθαριστεί σε βάθος.

Ένα έργο που αλλάζει τα δεδομένα για τη Νέα Υόρκη

Από την ίδρυσή του το 2017, το έργο +Pool έχει ως στόχο να φέρει επανάσταση στην πρόσβαση στις υδάτινες οδούς της Νέας Υόρκης για δραστηριότητες αναψυχής.

Η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Kathy Hochul και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Eric Adams υποστήριξαν πρόσφατα το έργο, εξασφαλίζοντας 16 εκατομμύρια δολάρια από την πόλη και την πολιτεία για την υλοποίησή του.

Η πισίνα, που αναμένεται να ανοίξει το 2025, θα προσφέρει ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον για κολύμπι στον East River.

Η πισίνα των 9.500 τετραγωνικών μέτρων, σε σχήμα συν, θα φιλοξενεί μια σειρά από δραστηριότητες, όπως κολύμβηση και αναψυχή.

Το πατενταρισμένο σύστημα φιλτραρίσματος θα εγγυάται την καθαριότητα του νερού, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν μια δροσερή βουτιά χωρίς ανησυχίες για μόλυνση.

Προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στα αστικά ύδατα

Η πρωτοβουλία της +Pool ευθυγραμμίζεται με τις προσπάθειες για την προώθηση της ισότιμης πρόσβασης στις υδάτινες οδούς της Νέας Υόρκης, οι οποίες ιστορικά ήταν περιορισμένες λόγω ανησυχιών για τη ρύπανση.

Επαναφέροντας την έννοια της ποτάμιας κολύμβησης, το +Pool στοχεύει να αναβιώσει μια παράδοση που χρονολογείται από τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν οι πλωτές ποτάμιες πισίνες ήταν συνηθισμένο θέαμα στην πόλη.

Καθώς η μόλυνση ανάγκασε το κλείσιμο αυτών των πισινών τη δεκαετία του 1930, το +Pool αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την ανάκτηση της σχέσης της πόλης με τα ποτάμια της.

Εναλλακτικές επιλογές κολύμβησης στη Νέα Υόρκη

Ενώ το +Pool βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Νέας Υόρκης μπορούν να εξερευνήσουν εναλλακτικές επιλογές κολύμβησης σε όλη την πόλη.

Αρκετές εγκαταστάσεις προσφέρουν ανάπαυλα από τη ζέστη του καλοκαιριού, από πισίνες υπερχείλισης στην προκυμαία μέχρι αποδράσεις στον τελευταίο όροφο.

Επιλογές όπως το σπα QC Terme στο Governors Island και ξενοδοχεία όπως τα Virgin Hotels New York City και Dream Downtown προσφέρουν ημερήσιες κάρτες για μη επισκέπτες για να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις της πισίνας τους.

Η συμμόρφωση με τις απαιτήσεις εισόδου εγγυάται μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία

Για τους ταξιδιώτες που σχεδιάζουν να επισκεφθούν τη Νέα Υόρκη και να γνωρίσουν το +Pool μόλις ανοίξει, είναι σημαντικό να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με τους αμερικανικούς κανονισμούς μετανάστευσης.

Η λήψη άδειας πριν από το ταξίδι εξασφαλίζει την ομαλή είσοδο στις ΗΠΑ και προγράμματα όπως το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας (ESTA) απλοποιούν αυτή τη διαδικασία.

Καθώς η πόλη της Νέας Υόρκης ετοιμάζεται να υποδεχτεί αυτή την καινοτόμο κολυμβητική εγκατάσταση, οι επισκέπτες μπορούν να προσβλέπουν στην εξερεύνηση μιας νέας διάστασης του αστικού ελεύθερου χρόνου.