Υπηρεσίες ESTA

Βοηθάμε τους αιτούντες με ταξιδιωτικές άδειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες

Επεξεργασία αυθημερόν, γρήγορα και με ασφάλεια.

Οι υποστηριζόμενες από εμάς υπηρεσίες υποβολής αιτήσεων θεώρησης έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους πελάτες μας να εξασφαλίσουν τις ESTA και τις αμερικανικές θεωρήσεις τους. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας για την απόκτηση ESTA ή βίζας για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έχουμε εμπειρία στην εξασφάλιση χιλιάδων θεωρήσεων για τους πελάτες μας. Στο πλαίσιο της υπηρεσίας μας, η αναθεώρηση των δεδομένων σας από εμπειρογνώμονες σε θέματα θεωρήσεων. Θα λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο ειδοποίηση κατάστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την αίτησή σας ESTA. Παρέχουμε 24ωρη υποστήριξη πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου. Έχουμε υψηλό ποσοστό επιτυχίας στην εξασφάλιση βίζας για τους πελάτες μας, το οποίο σήμερα ξεπερνά το 95%.

Επίσκεψη κάτω των 90 ημερών;

Τουριστική ή επαγγελματική βίζα

Ισχύει για έως και δύο έτη και για πολλαπλές επισκέψεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διακοπές/τουρισμό, επισκέψεις σε φίλους και οικογένεια, καθώς και για επαγγελματικούς σκοπούς.

Για τους πολίτες των συμμετεχουσών χωρών που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για σύντομες επισκέψεις χωρίς βίζα

Εφαρμόστε τώρα


(περιλαμβάνει 14 δολάρια τέλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στην κυβέρνηση εδώ.)

Επίσκεψη έως 180 ημέρες;

Τουριστική βίζα Β-2 ή επαγγελματική βίζα Β-1

Για επισκέψεις όπως τουρισμός, διακοπές, επίσκεψη σε συγγενείς και φίλους, ή για ιατρική περίθαλψη, ή για ταξίδι στις ΗΠΑ για την άσκηση επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Για πολίτες που ΔΕΝ είναι μέλη των συμμετεχουσών χωρών.

Εφαρμόστε τώρα


(δεν περιλαμβάνει το τέλος MRV ύψους 160 δολαρίων που χρεώνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στην κυβέρνηση εδώ)